DOLAR
32,7525
EURO
35,0851
ALTIN
2.450,67
BIST
10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
38°C
Antalya
38°C
Açık
Pazar Açık
37°C
Pazartesi Açık
36°C
Salı Parçalı Bulutlu
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
31°C

Cuma namazı mesajları ile mübarek cuma gününü hatırlatın: En çok beğeni alan cuma mesajları

Antalya Bilet…

Cuma namazı mesajları ile mübarek cuma gününü hatırlatın: En çok beğeni alan cuma mesajları
REKLAM ALANI
27.06.2024 17:50
0
A+
A-

Cuma namazı mesajları ile mübarek cuma gününü hatırlatın: En çok beğeni alan cuma mesajları

Bir cuma gününe daha ulaşmanın mutluluğunu yaşayan vatandaşlar, cuma mesajları seçeneklerini inceliyor. Cuma mesajları başta sosyal medya olmak üzere çeşitli mecralar üzerinden paylaşılıyor. En çok beğeni alan cuma mesajları örneklerini derledik.

Cuma mesajları geleneği devam ediyor. Bu anlamlı güne dair duygu ve düşüncelerini dile getirmek isteyen vatandaşlar, cuma mesajları paylaşımlarında bulunuyor. WhatsApp veya sosyal medya platformlarından paylaşım yapmak isteyenler için en çok beğeni alan cuma mesajlarını bir araya getirdik.
“Cumanızı en içten dileklerimle kutlar, Allah’ın bereketinin, sevgisinin ve korumasının üzerinizde olmasını dilerim. Hayırlı Cumalar!””Ey büyük Allah’ım, kalbleri iyiden kötüye, kötüden iyiye çeviren, ancak sensin. Kalbimi, dininde sâbit kıl,  Müslümanlıktan ayırma! Hayırlı cumalar dilerim. “”Bizi dostlarına dost, düşmanlarına düşman olanlardan ve sabreden ve şükredenlerden eyle! İşinde sebat eden, nimetine şükreden, ibadetini güzel yapan, doğru konuşanlardan eyle Ya Rabbim. Amin. Hayırlı Cumalar dilerim.””Her zaman en iyisinin değil, en hayırlısının olması dileğiyle.. “”Güzellikler içinizi aydınlatsın, yüzünüzden ve yüreğinizden tebessüm eksilmesin. Rabbim, sevdiği kullarından eylesin sizleri ve tabi ki bizleri. Hayırlı cumalar dilerim.
“Bu mübarek Cuma gününde, Allah sizi ilahi rehberliği, koruması ve bereketiyle bereketlendirsin.””Allahım güçlükler karşısında sabrımızı, güzellikler karşında umudumuzu daim kıl. Cumanız mübarek olsun””Çıkarsa kalbinde yara, Yaradan dönüştürür bunu bir gün hayra, sen sabretmesini bilirsen; Yaradan düşürmez seni dara. Kaldır başını semaya, aç ellerini mevlaya. Sen istemesini bilirsen, mevla cevap verir duaya. Cuma günümüz mübarek olsun.””Bir araya gelmek başlangıçtır, bir arada durabilmek ilerlemedir, birlikte çalışmak başarıdır. Cumanız Mübarek Olsun”
“Makbul, dua ve tövbelerimizi kabul, sağlığımızı daim, kazancımızı bereketli, kalplerimizi ve evlerimizi huzurla doldursun İnşallah. Hayırlı cumalar dilerim.””Hayatın şereflisini, rızkın bereketlisini, vücudun sıhhatlisini, ahlakın faziletlisini, evladın edeplisini, nasip eyle ya Rabbim. Hayırlı cumalar dilerim.””Günler bize dostların güzelliğiyle, geceler onların dualarıyla mübarek oluyor. Umudumuz dostların hediyesi, duamızsa sizlerin sevgisi. Allah’ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun. Cumanız mübarek olsun…”

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI