DOLAR
32,7525
EURO
35,0851
ALTIN
2.450,67
BIST
10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
38°C
Antalya
38°C
Açık
Pazar Açık
37°C
Pazartesi Açık
36°C
Salı Parçalı Bulutlu
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
31°C

İzmir’de Seçil Erzan vakası | Şube müdüründen 200 milyon liralık vurgun iddiası

Antalya Bilet…

İzmir’de Seçil Erzan vakası | Şube müdüründen 200 milyon liralık vurgun iddiası
REKLAM ALANI
27.06.2024 16:53
0
A+
A-

İzmir'de Seçil Erzan vakası | Şube müdüründen 200 milyon liralık vurgun iddiası

İzmir’de özel bir bankanın Bornova Şube Müdürü Hatice Ö.’nün yüksek kar vaadiyle Karşıyaka Spor Kulübü’nün üç yöneticisi ile iki iş insanını 200 milyon lira dolandırdığı ileri sürüldü. Yüzlerce kişiyi benzer şekilde dolandırdığı iddia edilen Hatice Ö.’nün evinde çok sayıda ilaç içerek intihar girişiminde bulunduğu ortaya çıktı. Hastanede tedaviye alınan ve hayati tehlikesi bulunmayan Hatice Ö.’nün başında polis beklediği, tedavisinin ardından gözaltı işlemi başlatılacağı bildirildi. Banka ise, olayla ilgili inceleme başlatıldığını ve çalışanın bankayla ilişiğinin kesildiğini duyurdu.

İzmir’de özel bir bankanın Bornova şubesinde, yeni bir Seçil Erzan vakası yaşandı.
Aynı zamanda Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Karşıyaka Altyapı Basketbol Başkanı olan özel bir bankanın Bornova Şube Müdürü Hatice Ö. iddiaya göre, yüksek kar vaadiyle fonda ve altın alarak değerlendirmek üzere Karşıyaka Spor Kulübü’nün üç yöneticisi ile iki iş insanından yaklaşık 200 milyon lira topladı.
Ancak topladığı paraları fona yatırmayan, altın da almayan Hatice Ö.’nün parayı üçüncü kişilere gönderdiği ileri sürüldü. Hatice Ö.’nün para topladığı bu kişilere zaman zaman ihtiyaçları kadar para gönderdiği de iddia edildi.
Ancak bir süre sonra dolandırıldıklarını anlayan iş insanlarının şikayeti üzerine Hatice Ö. hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.
Polis, yüzlerce kişiyi benzer şekilde dolandırdığı ileri sürülen Hatice Ö.’nün yakalanması için çalışma başlattı. Bankadan yapılan açıklamada ise, olayla ilgili inceleme başlatılıp müfettiş görevlendirildiği ve Hatice Ö.’nün bankayla ilişiğinin de dün itibarıyla kesildiği belirtildi.
Evinde çok sayıda ilaç içerek intihar girişiminde bulunduğu ortaya çıkan Hatice Ö., daha sonra pişman olup gittiği İzmir Şehir Hastanesi’nde tedaviye alındı. Hayati tehlikesi bulunmayan Hatice Ö.’nün başında polis beklediği, tedavisinin ardından gözaltı işlemi başlatılacağı bildirildi.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI