DOLAR
32,7525
EURO
35,0851
ALTIN
2.450,67
BIST
10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
38°C
Antalya
38°C
Açık
Pazar Açık
37°C
Pazartesi Açık
36°C
Salı Parçalı Bulutlu
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
31°C

Öldürülen lise müdür yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Antalya Bilet…

Öldürülen lise müdür yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı
REKLAM ALANI
27.06.2024 17:36
0
A+
A-

Öldürülen lise müdür yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitiren lise müdür yardımcısı Mahir Çoğaç’ın cenazesi, toprağa verildi. Gözaltına alınan 17 yaşındaki saldırgan ile ona gözcülük yaptığı belirlenen kişinin sorgusu sürüyor. Saldırganın Mahir Çoğaç’ın eski öğrencisi olduğu iddiası yalanlandı. Çayırova Kaymakamı Ahmet Önal, cinayetin aileler arasındaki husumetten kaynaklandığını söyledi.

Kocaeli’nin Çayırova ilçesi Yeni Mahalle’de dün uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Mahir Çoğaç (45) için görev yaptığı okulda tören düzenlendi.
Daha sonra Atatürk Mahallesi’ndeki Osman Nuri Aksoy Camii’ne getirilen cenaze, öğle vakti kılınan namazın ardından Akse Köyü Mezarlığı’na defnedildi.
Cenazede Çoğaç’ın yaşları küçük kızı ve oğlu ile eşi, yakınları tarafından teskin edildi.
Cenazeye, Çoğaç ailesi ve yakınlarının yanı sıra Vali Yardımcısı İsmail Gültekin, Çayırova Kaymakamı Ahmet Önal, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, meslektaşları, arkadaşları ve öğrencileri katıldı.
Mahir Çoğaç, dün Yeni Mahalle Fatih Caddesi’ndeki evinden çıkıp aracına bindiği sırada uğradığı silahlı saldırıda başından yaralanmış, kaldırıldığı Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.
17 yaşındaki saldırgan ile ona gözcülük yaptığı iddia edilen şüpheli gözaltına alınmıştı.
Önal, törenin ardından gazetecilere, Çoğaç’ın ölümüyle sonuçlanan olayın okulla ve öğrencilerle alakalı olmadığını vurguladı.
Yakından tanıdıkları rahmetli müdür yardımcısının 18 yıldır ilçede görev yapan değerli bir eğitimci olduğunu dile getiren Önal, Çoğaç’ın herkes tarafından çok sevildiğini anlattı.
Önal, Çoğaç’ın iyi bir baba ve iyi bir eğitimci olduğuna değinerek, şunları kaydetti: “Ama kendisiyle alakası olmayan, suçu günahı bulunmayan cinayetle öldürüldü. Cinayetin eğitimle, okulla, öğrencileriyle hiçbir ilgisi yoktur bunu özellikle vurgulamak istiyorum. Bu cinayet tamamen dış kaynaklıdır. Aileler arasında olan bir husumetten kaynaklandığını düşünüyoruz ama hocamızın alakası yoktur.
Hocamız kendi hayatını kurtarmak ve güzel bir hayat için burada bulunuyor. O nedenle eski ya da yeni mezun öğrenciyle ilgisi yoktur. Bazı basın yayın kuruluşlarında yazıldığı gibi öğretmen öğrenci cinayeti değildir. Bunu özelikle vurgulamak istiyorum. Caniler yakalanmıştır.”

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI