DOLAR
32,7525
EURO
35,0851
ALTIN
2.450,67
BIST
10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
38°C
Antalya
38°C
Açık
Pazar Açık
37°C
Pazartesi Açık
36°C
Salı Parçalı Bulutlu
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
31°C

Trump’ın tartışmalı sabıka fotoğrafı: “Siyahi ve Latin seçmenlerin desteğini artırdı”

Antalya Bilet…

Trump’ın tartışmalı sabıka fotoğrafı: “Siyahi ve Latin seçmenlerin desteğini artırdı”
REKLAM ALANI
27.06.2024 17:36
0
A+
A-

Eski ABD Başkanı Donald Trump, gündem olan sabıka fotoğrafı ile ilgli konuştu. Trump, fotoğrafının çekilmesinden bu yana siyah ve Latin Amerikalı seçmenlerden daha fazla destek gördüğünü iddia etti.

Kasım ayında gerçekleştirilecek ABD seçimlerinde Joe Biden’a rakip olan Donald Trump “Çektirdiğim sabıka fotoğrafı ortaya çıktığından beri, siyah ve Latin Amerikalı toplumlarından gelen destek fırladı” dedi.

Eski ABD Başkanı, “Sabıka fotoğrafı çok iyi” diye konuştu.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

İLK ABD BAŞKANI 

Georgia eyaletindeki 2020 seçim sonuçlarına müdahalede bulunduğu suçlamasıyla hazırlanan iddianame kapsamında teslim olan Trump’ın dördüncü gözaltı işleminde, tutuklama dosyası için ilk kez sabıka fotoğrafı çekilmesi Trump’ı sabıka fotoğrafı çekilen ilk Amerikan başkanı yaptı.

Trump şubat ayında da benzer bir açıklama yaparak fotoğrafının siyahi seçmenlerin ilgisini çektiğini öne sürmüş ve “kendisine olanların onların da başına geldiğini” iddia etmişti.

Trump ayrıca siyah Amerikalıların sabıka fotoğrafını herkesten daha fazla “benimsediğini” söylemiş,  siyahilerin sabıka fotoğrafının basılı olduğu tişörtlerle gezdiğini ve fotoğrafı bardaklara bastığını belirtmişti. 

CANLI YAYINDA KOZLARINI PAYLAŞACAKLAR 

ABD’de 5 Kasım’daki seçimde başkan olabilmek için yarışacak Demokrat Partili Başkan Joe Biden ile Cumhuriyetçi rakibi Donald Trump, bu akşam yapılacak ilk açık oturumda kozlarını paylaşacak. 1960’dan bu yana ilk kez seyirci olmadan yapılacak tartışmada adaylar, kürsüde ayakta duraracak konuşacak.

Antalya Bilet

REKLAM ALANI