DOLAR
32,7525
EURO
35,0851
ALTIN
2.450,67
BIST
10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
38°C
Antalya
38°C
Açık
Pazar Açık
37°C
Pazartesi Açık
36°C
Salı Parçalı Bulutlu
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
31°C

Yasemin Şefkatli ile İdo Tatlıses ikiz oğullarının yüzlerini ilk kez gösterdi

Antalya Bilet…

Yasemin Şefkatli ile İdo Tatlıses ikiz oğullarının yüzlerini ilk kez gösterdi
REKLAM ALANI
27.06.2024 17:50
0
A+
A-

Yasemin Şefkatli ile İdo Tatlıses ikiz oğullarının yüzlerini ilk kez gösterdi

İdo Tatlıses ile mutlu bir evliliği olan ve yaklaşık 6 ay önce ikiz bebeklerini kucağına alan Yasemin Şefkatli, oğulları Emir ve Ayel’in yüzünü ilk kez gösterdi.

İbrahim Tatlıses’in Derya Tuna’dan olan oğlu İdo Tatlıses ile 2021 yılından bu yana mutlu evliliği süren Yasemin Şefkatli, 22 Ocak 2024’te ikiz bebeklerini dünyaya getirmişti. Ünlü çift, ikizlerden birine İbrahim Ayel diğerinine ise Sinan Emir adını vermişti.
Şimdilerde oğullarıyla ilgilenen Yasemin Şefkatli, zaman zaman keyifli anlarını takipçileriyle paylaşıyor.
Geçtiğimiz haftalarda artık oğullarının yüzünü göstermek istediğini ifade eden ancak bunu İdo ile konuşacağını söyleyen ünlü isim, ikizleri takipçileriyle tanıştırdı.
Oğulları Emir ve Ayel’in yüzünü ilk kez gösteren Yasemin Şefkatli, eşi İdo Tatlıses’in de yer aldığı aile pozlarını paylaştı.
Şefkatli paylaşımına “Biraz çılgın aile” notunu düştü. Tatlıses ailesinin pozlarına binlerce beğeni ve yorum yağdı. İkizler babaları İdo Tatlıses’e benzetildi.
Şefkatli, ikiz oğullarına “Ay bu çocuklar çirkin” yorumunu yapan takipçisini ifşa etti. Ünlü isim, yoruma “Tam diyorduk ki nerede kaldı bu içi sevgiyle dolup taşmış yurdum insanları” yanıtını verdi.
Öte yandan Yasemin Şefkatli, birkaç gün önce oğullarıyla tek tek objektif karşısına geçmişti.
İlk olarak Emir ile fotoğrafını paylaşan Şefkatli, ardından kalbindeki sorun nedeniyle iki operasyon geçiren Ayel ile poz vermişti.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI