DOLAR
32,7525
EURO
35,0851
ALTIN
2.450,67
BIST
10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
37°C
Antalya
37°C
Açık
Pazartesi Açık
36°C
Salı Parçalı Bulutlu
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
31°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C
SON DAKİKA
SON DAKİKA HABERİ | İzmir Torbalı’da bir binada patlama: 5 ölü, 57 yaralı
SON DAKİKA HABERİ | İzmir Torbalı’da bir binada patlama: 5 ölü, 63 yaralı
SON DAKİKA HABERİ | İzmir Torbalı’da bir binada doğalgaz patlaması: 4 ölü, 20 yaralı
Çeşme, Selçuk ve Menderes’te orman yangınları | Bakan Yumaklı: Yangınlar kontrol altında, gözaltına alınanlar var
Selçuk ve Menderes’te orman yangını
İzmir’de orman yangınları: Selçuk ve Menderes’teki yangınlar kontrol altına alındı
Türkiye alevlerle mücadele ediyor: 4 ilde orman yangını, ekiplerin müdahalesi sürüyor
İzmir’de orman yangını! Uçaklar ve helikopterler bölgede
Meteoroloji açıkladı! Bugün hava nasıl olacak? 29 Haziran 2024 hava durumu raporu, bazı illere sağanak yağış kuvvetli geliyor
Dorukhan Toköz Eyüpspor’da (2024 yaz transfer sezonu Süper Lig’de biten tüm son dakika transferleri)
Çanakkale açıklarında 4,4 büyüklüğünde deprem
Korkutan açıklama geldi! “6 büyüklüğünde deprem meydana gelebilir”
Bingöl’de 4 büyüklüğünde deprem| Son depremler
Meteoroloji’den 10 il için gök gürültülü sağanak uyarısı! Çok kuvvetli geliyor
Bayram tatilinin acı bilançosu: 5 günde 36 kişi yaşamını yitirdi
FETÖ’den ABD Başkanı Biden’a mektup | Güvenlik kaynakları: Türkiye’yi şikayet eden mektup yazıldı
Marmara Denizi’nde 3,3 büyüklüğünde deprem
Malatya’da 4,4 büyüklüğünde deprem
Resmi Gazete’de bugün (14 Haziran 2024 Resmi Gazete kararları)
Akdeniz’de 4.2 büyüklüğünde deprem
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Hepsi polemiğinde son perde: Yasemin Yürük noktayı koydu

Antalya Bilet…

Hepsi polemiğinde son perde: Yasemin Yürük noktayı koydu
REKLAM ALANI
28.06.2024 14:21
0
A+
A-

Hepsi polemiğinde son perde: Yasemin Yürük noktayı koydu

Dansları ve şarkılarıyla dikkat çeken Hepsi’nin üyelerinden Yasemin Yürük ile Gülçin Ergül arasındaki tartışma magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Yürük, Ergül ile ilgili ipleri kopardığını söyleyerek tartışmalara noktayı koydu.

2000’li yılların popüler gruplarından Hepsi, birkaç senelik beraberliğin ardından dağılmıştı. Gülçin Ergül, Eren Bakıcı, Yasemin Yürük ve Cemre Kemer’den oluşan Hepsi grubuna ilk veda eden isim Ergül olmuştu.
Kariyerine spor eğitmeni olarak devam eden Yasemin Yürük, geçtiğimiz yıl verdiği bir röpotajda Hepsi grubu için bir belgesel ve 20. yıl konseri fikirlerinin olduğunu söylemişti.
Ancak Yürük, birkaç ay önce projelerin rafa kalktığını “Gülçin Ergül ya da içimizden biri kabul etmedi” diye açıklamıştı.
Bu sözler üzerine kariyerine solo devam eden Gülçin Ergül de açıklama yapmış ve “…Kendi belgeselimizi yapmak ve satmak bana biraz megalomanca geliyor. Hayır diyebilmek hayatta önemli” demişti.
Yasemin Yürük ise bu sözler üzerine “Ne Cemre ne Eren ne ben bir şey söylemiyoruz Gülçin’in söylemlerine karşı ama şuna dikkat ettim, Gülçin, Hepsi üzerinden PR yapıyor. Kendi yolunda ilerlesin sesi çok güzel beğeniyorum, destekliyorum. Ama lütfen Hepsi üzerinden PR yapmasın” açıklamasını yapmıştı.Yürük, yeniden bir araya gelme sorularına ise “Sence mümkün mü? Bu egoyla hiçbir şey olmaz. Zaten dağılmamızın bir sebebi varmış iyi ki de olmuş” demişti.
Gülçin Ergül de yazılı açıklamasında “Emrivaki yapılıyor Gülçin istemedi herkes ona yüklensin şeklinde. Ben de o Gülçin neden istemedi açıkladım. Şimdi sinirli ifadelerle pr yapıyor suçlaması yapmak mantık dışı. Röportajın tek bir kelimesini okumamış… Sadece okları bana çevirmeye çalışmak ve hedefi değiştirmek… Ama şaşırmıyorum tabii ki üsluba ve tavra. Tanıyorum ve doğru mesafede kalıyorum” ifadelerini kullanmıştı.
Hepsi grubu üyelerinden Eren Bakıcı’nın da Gülçin Ergül’ün paylaşımına “Ne olursun takılma artık. Açıklama bile yapma. Kim ne diyor ne oluyor haberim bile yok. Haberim olmak zorunda da değil. Senin de değil. Gülçin’ in hayatı bu. Yaşa istediğin gibi” yorumunu yapmıştı.
Tüm bu yaşananlardan aylar sonra Yasemin Yürük, tartışmaya son noktayı koydu.2. Sayfa’nın haberine göre; katıldığı bir etkinlikte muhabirlerin sorularını yanıtlayan Yürük, Gülçin Ergül ile konuşup konuşmadığı sorusuna cevap verdi.
Yasemin Yürük, “Polemik yaratmamak için düzgün konuşmaya çalışacağım. Hayır tabi ki konuşmadım. Bundan sonra kendisiyle konuşmayı da düşünmüyorum. Evet, ego insanın düşmanıdır bence. İnsanlar işlerini yapmak istiyorsa, kendi yollarında ilerlemelerini öneriyorum. Benim ve dostlarımın yaptığı gibi… Kendisine başarılar diliyorum, beni hiç ilgilendirmiyor” dedi.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI