DOLAR
32,5403
EURO
35,1559
ALTIN
2.465,83
BIST
10.682,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Hafif Yağmurlu
30°C
Antalya
30°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
31°C
Cuma Açık
36°C
Cumartesi Açık
38°C
Pazar Açık
38°C
SON DAKİKA
Yeni bakanlar ile kabine toplandı
Sağlık Bakanlığı’nda devir teslim töreni | Fahrettin Koca, görevi Kemal Memişoğlu’na devrediyor
Dolar kuru bugün ne kadar? (2 Temmuz 2024 dolar – euro fiyatları)
Galatasaray, Michy Batshuayi’yi açıkladı
Matchoi Djalo Başakşehir’de (2024 yaz transfer sezonu Süper Lig’de biten tüm son dakika transferleri)
SON DAKİKA HABERİ | İzmir Torbalı’da bir binada patlama: 5 ölü, 57 yaralı
SON DAKİKA HABERİ | İzmir Torbalı’da bir binada patlama: 5 ölü, 63 yaralı
SON DAKİKA HABERİ | İzmir Torbalı’da bir binada doğalgaz patlaması: 4 ölü, 20 yaralı
Çeşme, Selçuk ve Menderes’te orman yangınları | Bakan Yumaklı: Yangınlar kontrol altında, gözaltına alınanlar var
Selçuk ve Menderes’te orman yangını
İzmir’de orman yangınları: Selçuk ve Menderes’teki yangınlar kontrol altına alındı
Türkiye alevlerle mücadele ediyor: 4 ilde orman yangını, ekiplerin müdahalesi sürüyor
İzmir’de orman yangını! Uçaklar ve helikopterler bölgede
Meteoroloji açıkladı! Bugün hava nasıl olacak? 29 Haziran 2024 hava durumu raporu, bazı illere sağanak yağış kuvvetli geliyor
Dorukhan Toköz Eyüpspor’da (2024 yaz transfer sezonu Süper Lig’de biten tüm son dakika transferleri)
Çanakkale açıklarında 4,4 büyüklüğünde deprem
Korkutan açıklama geldi! “6 büyüklüğünde deprem meydana gelebilir”
Bingöl’de 4 büyüklüğünde deprem| Son depremler
Meteoroloji’den 10 il için gök gürültülü sağanak uyarısı! Çok kuvvetli geliyor
Bayram tatilinin acı bilançosu: 5 günde 36 kişi yaşamını yitirdi
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Boşanma aşamasındaki eşi dehşet saçtı! Eşyaları demir sopayla kırdı, “Evi hallettim, sıra onlarda” demiş

Antalya Bilet…

Boşanma aşamasındaki eşi dehşet saçtı! Eşyaları demir sopayla kırdı, “Evi hallettim, sıra onlarda” demiş
REKLAM ALANI
01.07.2024 12:25
0
A+
A-

Adana’da psikolojik ve fiziksel şiddet uyguladığı 25 yıllık eşi Fadime D.’nin (44) boşanma davası açması üzerine Ali D. (47), uzaklaştırma kararına rağmen eve giderek demir çubukla tüm eşyaları kırıp, tehditte bulundu. Eve silahla gelmesinden sonra boşanma kararı aldığını belirten Fadime D., “Taksitlerini yeni bitirdiğim 2 televizyon, 2 buzdolabı, ankastre set, mutfak dolapları, güneş enerjisi, oğlumun bilgisayarını demir sopayla kırıp, dökmüş. Komşular müdahale edemesin diye dış kapıyı da kilitlemiş. Sonra dışarı çıkıp, ‘Evi hallettim, sıra onlarda’ demiş. Bu korkuyla yaşamaktan bıktım, beni kurtarın” dedi.

Seyhan ilçesi Akkapı Mahallesi’nde yaşayan Fadime D., 25 yıl önce Ali D. ile kaçarak evlendi. Fadime D., iddiaya göre, evliliğinin ilk gününden itibaren eşinin psikolojik ve fiziksel şiddetine maruz kaldı. Ailesiyle arası açıldığı için evine dönemeyen Fadime D., 2001 yılında eşinden boşanmak istedi ancak hamile olduğunu öğrendi.
Eşinin ailesinin araya girmesiyle barışan çift, evliliklerini sürdürmeye karar verdi. D. çiftinin Mert adını verdiği oğullarının doğmasının ardından, 10 yıl sonra bir çocukları daha oldu. Eşi hiçbir işte çalışmayan Fadime D., gündelik işlere gidip, çaycılık, temizlik ve tarım işçiliği yaparak ailesinin geçimini sağlamaya başladı.
Yıllar süren şiddetin ardından Ali D., iddiaya göre, mayıs ayında eve av tüfeği getirip, eşini ve çocuklarını ölümle tehdit etti. Bu duruma daha fazla dayanamayan Fadime D., polise giderek eşi hakkında şikayetçi oldu.
O gece nezarethanede tutulan Ali D. hakkında uzaklaştırma kararı verildi. Fadime D., 20 Haziran’da eşine boşanma davası açtı. Bu durumu öğrenen Ali D., 24 Haziran’da eşi ve çocuklarının olmadığı bir saatte eve gelerek, demir çubukla beyaz eşyaları, pencere ve kapıları, damdaki güneş enerjisini kırdı. Mahalleliyi müdahale etmemesi için tehdit eden Ali D., “Evi hallettim, şimdi sıra onlarda” diyerek bölgeden ayrıldı.
Eve geldiğinde gördüğü manzara karşısında şoke olan Fadime DÇ., gözyaşlarına boğuldu. Demir, Çukurova Üniversitesi’nde Türkçe öğretmenliği son sınıf öğrencisi oğlu Mert ile polis merkezine giderek, bir kez daha eşi hakkında şikayetçi oldu.
Yıllardır maruz kaldığı hakaret ve şiddetten bıktığını dile getiren Fadime D., “Daha önce de çok kez boşanmak istedim, hep araya girdiler. Dayak ve küfürlere rağmen idare ediyordum. İşin içine silah girince korkmaya başladım. Küçük oğluma, ‘Annenizin 3-5 günü kaldı. Ya ben cezaevine gireceğim ya da siz bu evden gideceksiniz’ diyordu. Bir akşam eve silah getirip, koltuğun üzerine koymuş. Görmezden gelip, namaz kılmak için diğer odaya gittim. Silahı doldurup, boşaltarak gözdağı veriyordu. O gün polisi aradım, bir gece nezarethanede kalıp, geri döndü. Sonra uzaklaştırma kararı aldırıp, boşanma davası açtım” dedi.
Eşinin, boşanma davasını öğrenmesinin ardından evdeki eşyalara zarar verdiğini anlatan Fadime D., “Biz yokken eve gelip, taş üstünde taş bırakmamış.
Taksitlerini yeni bitirdiğim 2 televizyon, 2 buzdolabı, ankastre set, mutfak dolapları, güneş enerjisi, oğlumun bilgisayarını demir çubukla kırıp, dökmüş.
Komşular müdahale edemesin diye dış kapıyı da kilitlemiş. Sonra dışarı çıkıp, ‘Evi hallettim, sıra onlarda’ demiş. Bu korkuyla yaşamaktan bıktım” diye konuştu.
Eşinden bir an önce boşanmak istediğini belirten Fadime D., “Büyük oğlum, üniversite son sınıf öğrencisi. Onu ne zorluklarla büyüttüm, okutuyorum.
Onun gözlerimin önünde ölmesini istemiyorum. Sesimi duyun, beni kurtarın.
Patronlarımı arayıp, işten çıkarması için tehdit ediyor. Boşanma davası açtıktan sonra iyice kontrolden çıktı. Şimdi dışarıda, elini kolunu sallayarak geziyor. Yalvarırım, beni kurtarın” dedi.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI