DOLAR
33,0731
EURO
35,7856
ALTIN
2.536,90
BIST
10.691,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
37°C
Antalya
37°C
Açık
Salı Açık
37°C
Çarşamba Açık
35°C
Perşembe Açık
34°C
Cuma Parçalı Bulutlu
33°C

Beryl Kasırgası Teksas’ta! 6 kişi öldü, 3 milyon hane elektriksiz kaldı

Antalya Bilet…

Beryl Kasırgası Teksas’ta! 6 kişi öldü, 3 milyon hane elektriksiz kaldı
REKLAM ALANI
09.07.2024 13:47
0
A+
A-

Beryl Kasırgası Teksas'ta! 6 kişi öldü, 3 milyon hane elektriksiz kaldı

ABD’nin Teksas eyaletinde etkili olan Beryl Kasırgası nedeniyle 6 kişi hayatını kaybetti, 2,7 milyon ev ve iş yeri elektriksiz kaldı.

Amerika kıtasında büyük yıkıma yol açan Beryl Kasırgası etkisini sürdürüyor. Karayip ülkelerini, Meksika’nın güneydoğusundaki Yucatan Yarımadası’nı ve son olarak ABD’nin Teksas eyaletini vuran kasırgada bilanço ağırlaşıyor.

Montgomery County Yargıcı Mark Keough, fırtınanın şiddetiyle ağaç devrilmesi sonucu bir traktör sürücüsünün ve ormanlık alandaki bir çiftin hayatını kaybettiğini belirtti.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Teksas Vali Yardımcısı Dan Patrick ise 2’si ağaç devrilmesi, 1’i boğulma olmak üzere 3 kişinin daha yaşamını yitirdiğini aktardı.

Patrick, kasırga nedeniyle 2,7 milyon ev ve iş yerinin elektriksiz kaldığını, 2 bin 500’den fazla personelin sahada görevlendirildiğini aktardı. BİN 300 UÇUŞ İPTAL EDİLDİ

Teksas’ı vuran kasırga, şiddetli fırtına ve yağışı beraberinde getirdi. Ağaçlar ve elektrik hatları devrilirken, yollar kapandı, bazı yollar ise sular altında kaldı.

Houston Belediye Başkanı John Whitmire, sel sularının Houston’ın büyük bölümünde 25 santimetreyi aştığını belirerek, “Houston’ın her yerinden yardım çağrısı alıyoruz” dedi.

Eyalet genelinde bin 300 uçuş iptal edildi. Beryl’in Teksas’ın ardından Oklahoma, Arkansas ve Missouri’yi vurması bekleniyor. KASIRGADA TOPLAM ÖLÜ SAYISI 17 OLDU

Daha önce Grenada, Kuzey Venezuela, St Vincent ve Grenadinler ile Jamaika’da can kaybına yol açan Beryl Kasırgası’nda hayatını kaybedenlerin sayısı, Texas’taki 6 can kaybıyla birlikte 17’ye yükseldi.

Antalya Bilet

REKLAM ALANI