DOLAR
32,3734
EURO
34,7567
ALTIN
2.412,81
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
25°C
Antalya
25°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
29°C
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Açık
25°C

AÖL sınav giriş yerleri ne zaman belli olacak? Açık Lise 1. dönem sınavları ne zaman?

Antalya Bilet…

AÖL sınav giriş yerleri ne zaman belli olacak? Açık Lise 1. dönem sınavları ne zaman?
REKLAM ALANI
05.12.2023 23:17
0
A+
A-

AÖL sınav giriş yerleri ne zaman belli olacak? Açık Lise 1. dönem sınavları ne zaman?

Açıköğretim Lisesi (AÖL)’de 1. dönem sınavları 23-24 Aralık 2023 tarihlerinde üç oturumda tamamlanacak. Sınavlara kısa bir dönem kala şimdi ise sınav giriş belgeleri açık liselilerin gündeminde yer alıyor. Öte yandan Milli Eğitim Bakanlığı sınav giriş belgelerine ilişkin açıklama yapmıştı. Peki, AÖL sınav giriş yerleri ne zaman belli olacak?

Açıköğretim Lisesi (AÖL)’de 1. dönem sınavlarına kısa bir süre kalması nedeniyle gözler sınav giriş belgelerine çevrildi. Söz konusu oturumlara katılım sağlayacak adaylar, sınavlara hazırlanırken bir yandan da sınav giriş belgelerinin açıklanacağı tarihe odaklandı. İşte, Açık Lise 1. dönem sınavları hakkında bilgiler…
23-24 Aralık tarihlerinde düzenlenecek olan Açık öğretim lisesi sınavları:1. Oturum: 23 Aralık 2023 Cumartesi günü Türkiye saati ile 10.00’da,2. Oturum: 23 Aralık 2023 Cumartesi günü Türkiye saati ile 14.00’te,3. Oturum: 24 Aralık 2023 Pazar günü Türkiye saati ile 10.00’da. yapılacak.
Adaylar, 18 Aralık 2023 tarihinden itibaren Öğrenci/T.C. kimlik numarası ve şifreleri ile AÖL resmi internet sayfasından sınav giriş belgelerini görüntüleyebilecek. Milli Eğitim Bakanlığı, sınav tarihine kısa bir süre kala sınav giriş belgeleriyle ilgili açıklamada bulundu. Yapılan açıklamada;”Öğrenciler fotoğraflı sınav giriş belgelerini 18 Aralık 2023 tarihinden itibaren T.C. Kimlik veya Öğrenci Numarası ile https://aolweb.meb.gov.tr/ogrenci_giris.aspx adresinden giriş yaparak alabileceklerdir. Fotoğraflı sınav giriş belgeleri olmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır. Bu durumda olan öğrencilerin mağduriyet yaşamaması için sınav tarihinden önce Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne müracaat ederek fotoğrafını bilgi yönetim sistemine yükletmesi gerekmektedir.” denildi.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI