DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
27°C
Antalya
27°C
Açık
Pazartesi Açık
25°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C

Hamas: “Biden yönetimi Gazze’ye karşı yürütülen savaşın ortağı”

Antalya Bilet…

Hamas: “Biden yönetimi Gazze’ye karşı yürütülen savaşın ortağı”
REKLAM ALANI
21.12.2023 00:08
0
A+
A-

Hamas:

Hamas Siyasi Büro üyesi Usame Hamdan, Gazze Şeridi’ne insani yardımların ulaştırılmasını engelleyen ABD Başkanı Joe Biden yönetiminin İsrail’in yürüttüğü savaşa ortak olduğunu vurgulayarak, “Bu yönetim vetosuyla BM Güvenlik Konseyi’ni felç etmiştir” dedi.

Hamas Siyasi Büro üyesi Usame Hamdan, ABD yönetimini tepkilerine devam ediyor.

Hamdan düzenlediği basın toplantısında, İsrail’i ABD tarafından finanse edilen “Siyonist savaş makinesi” olarak nitelendirerek, “Halkımız bunun bedelini çocuklarının hayatlarıyla ödüyor. Tüm fedakarlıklarından sonra, geri çekilme ya da geri dönüş olmadığını biliyorlar. Bu savaşta sadece zafer var. Başkenti Kudüs olan tam egemen bir devlet kurarak kurtuluşu ve onurlu bir yaşamı güvence altına almak var” dedi. “NETANYAHU’YA KARŞI KOYMA GÜCÜMÜZÜN SONA ERMEYECEĞİNİ ANLATMALISINIZ” İsrailli esir ailelerine seslenen Hamdan, “Esirlerin ailelerine mesajımız açık ve nettir, kriziniz Netanyahu ve savaş kabinesi ile. Devam eden saldırılar esirlerin serbest bırakılmasını engellemekte. Eğer onları geri istiyorsanız, Netanyahu’ya karşı koyma gücümüzün sona ermeyeceğini anlatmalısınız” dedi.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

“GAZZE’DE İŞLENEN TÜM SUÇLARDAN AHLAKİ VE HUKUKİ OLARAK SORUMLU TUTULACAKLAR” Gazze Şeridi’ne insani yardımların ulaştırılmasını engelleyen Biden yönetiminin İsrail’in yürüttüğü savaşa ortak olduğunu vurgulayan Hamdan, “Bu yönetim vetosuyla BM Güvenlik Konseyi’ni felç etmiştir. İsraillileri durdurmadıkları sürece Gazze’de işlenen tüm suçlardan ahlaki ve hukuki olarak sorumlu tutulacaklar” dedi.

Antalya Bilet

REKLAM ALANI