DOLAR
32,1845
EURO
34,9561
ALTIN
2.504,35
BIST
10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
27°C
Antalya
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Açık
29°C
Cuma Açık
30°C
Cumartesi Açık
26°C

Beşiktaş’ın yeni teknik direktör adayları belli oldu

Antalya Bilet…

Beşiktaş’ın yeni teknik direktör adayları belli oldu
REKLAM ALANI
22.12.2023 10:42
0
A+
A-

Beşiktaş'ın yeni teknik direktör adayları belli oldu

Beşiktaş’ta teknik direktör Rıza Çalımbay’ın ayrılığının ardından gözler yeni teknik direktör adayına çevrildi. Siyah-beyazlı ekibi çalıştırma ihtimali olan 7 teknik direktör adayı belli oldu.

Beşiktaş’ta Süper Lig’in 17. haftasında alınan Alanyaspor mağlubiyeti sonrası teknik direktör Rıza Çalımbay ile yollar ayrıldı.

Siyah-beyazlı ekip bu ayrılıkla birlikte 17 haftada 3 hoca değiştirmiş oldu.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

YÖNETİM KURULU YABANCI HOCA ADAYLARINI BELİRLEDİ

Yabancı teknik direktör ile anlaşmak isteyen yönetim kurulu adaylarını belirlemeye başladı. Sezona Şenol Güneş ile başlayan siyah beyazlılar daha sonra Burak Yılmaz ile yola devam etti. Yılmaz’ın ardından göreve gelen Rıza Çalımbay ile de istenilen sonuçlar alınamayınca yönetim kurulu 60 yaşındaki çalıştırıcı ile yollarını ayırdı. Hasan Arat başkanlığındaki yönetim kurulu, takımın başına yabancı teknik direktör getirmeyi planlıyor. Beşiktaş’ın teknik direktör adayları arasında yer alan isimler şöyle;

  • Fabio Cannavaro
  • Slaven Bilic
  • Jorge Sampaoli
  • Ruud Van Nistelrooy
  • Frank de Boer
  • Bruno Genesio
  • Stanislav Cherchesov
  • Laurent Blanc
  • Oliver Glasner

Listede daha önce Türkiye’de ve Beşiktaş’ta görev yapan tek isim Slaven Bilic. Hırvat teknik adam bu sezon Suudi Arabistan’ın Al Fateh takımında görev yapıyor. Adı geçen diğer isimler ise takım çalıştırmıyor.

YERLİ TEK ADAY Beşiktaş’ta yerli teknik adam için tek aday Sergen Yalçın.

2021 Aralık ayında Beşiktaş’tan ayrılan Yalçın, gerde kalan 2 yılda farklı bir takımda görev almadı.

Antalya Bilet

REKLAM ALANI