DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
27°C
Antalya
27°C
Açık
Pazartesi Açık
25°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C

Jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 12 milyon 800 bin hap ele geçirildi

Antalya Bilet…

Jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 12 milyon 800 bin hap ele geçirildi
REKLAM ALANI
22.12.2023 11:47
0
A+
A-

Jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 12 milyon 800 bin hap ele geçirildi

İstanbul İl Jandarma ekipleri, Esenyurt ve Bahçelievler’de uyuşturucu ticareti yapan kişilere yönelik yaptığı operasyonda 12 milyon 800 bin uyuşturucu hap ele geçirildi.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık ve Örgütlü Suçlar Bürosunun koordinesinde uyuşturucu madde kaçakçılığına yönelik operasyon yaptı.

Esenyurt ve Bahçelievler’de uyuşturucu madde ticareti ve imalatı yapıldığı ihbarıyla harekete geçen ekipler, belirlenen adresleri 6 aylık teknik ve fiziki takibe aldı. Yapılan takipte bir depoda üretimi resmi makamların iznine bağlı, satışı yetkili tabip tarafından düzenlenen yeşil reçete ile verilen hapların ve uyuşturucu maddelerin üretimi ve depolanmasının yapıldığı belirlendi. Uyuşturucu maddelerin İstanbul başta olmak üzere tüm Türkiye’ye dağıtıldığını tespit etti.  İMALATHANEYE BASKIN YAPILDI Jandarma ekipleri uyuşturucu madde yapımında kullanılan ilaçların yapıldığı imalathaneye jandarma köpekleri ‘Pati ve Atlas’ ile baskın yaptı.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Yapılan operasyonda piyasa değeri 250 milyon lira değerinde 12 milyon 800 bin adet uyuşturucu ve uyarıcı hap ele geçirildi.

Ayrıca kaçak ilaç imalathanesinde çok sayıda üretimi resmi makamların iznine bağlı satışı yetkili tabip tarafından yapılan, uyuşturucu madde etkili, yeşil reçeteye tabi çok sayıda ilaç, basım makineleri, uyuşturucu ilaç hammaddesi, ilaç ambalajları ile ilaç kutuları bulundu. Operasyonda M.G., Ö.F.G., S.M.G., A.Y. ve G.Y. gözaltına alındı. Şüpheliler yapılan işlemlerin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Antalya Bilet

REKLAM ALANI