DOLAR
32,2637
EURO
34,7499
ALTIN
2.402,08
BIST
10.217,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
24°C
Antalya
24°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C

Ömer’de büyük aşk yıllar sonra ortaya çıktı: İşte Vicdan ve Tahir’in hikayesi

Antalya Bilet…

Ömer’de büyük aşk yıllar sonra ortaya çıktı: İşte Vicdan ve Tahir’in hikayesi
REKLAM ALANI
22.12.2023 15:51
0
A+
A-

Ömer'de büyük aşk yıllar sonra ortaya çıktı: İşte Vicdan ve Tahir’in hikayesi

Star TV’nin sevilen dizisi Ömer, pazartesi akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. İkinci sezonda büyük sırların ortaya çıktığı Ömer dizisinde Tahir ile gençlik aşkı Vicdan’ın yaşadıkları oldukça merak ediliyor. İşte büyük aşkın hikayesi…

Başrollerini Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı ve Barış Falay’ın paylaştığı “Ömer” dizisi, ikinci sezonuyla ekranlara gelmeye devam ediyor.
Yeni sezonda Burcu Cavrar’ın hayat verdiği Vicdan karakterinin kızı Nilüfer ile mahalleye dönmesiyle Tahir’in geçmişine ışık tutuldu. Hal böyle olunca Tahir ile Vicdan’ın büyük aşkı ve hikayesi merak konusu oldu.
Lise yıllarında aynı mahallede yaşayan ve sınıf arkadaşı olan Tahir (Onur Bilge) ile Vicdan, birbirlerine aşık olmuş. O yıllarda babası istemese de bağlama çalan Tahir’e; Vicdan şarkı söyleyerek eşlik etmiş. Birbirlerini çok seven ve evlenmek isteyen ikiliye karşı çıkan Reşat Hoca ise bu ilişkinin bitmesine sebep olmuş.
O dönem Vicdan ile birlikte olsa da korkudan bunu babasına söyleyemeyen Tahir, aşkına sahip çıkamamış. Bağlamaya da küsen Tahir, babasının uygun gördüğü Şükran ile de nişanlanmış.
Hamile kalan ve kendisine sahip çıkacak bir ailesi olmayan Vicdan ise Reşat Hoca’ya gelip bebek beklediğini söylemiş. Ancak Tahir’in onunla birlikte olmadığını söylemesine inanan Reşat Ademoğlu, Vicdan’ı kovmuş.
Çaresizce mahalleden giden ve kendine başka bir hayat kuran Vicdan, yıllar sonra intikam için kızı Nilüfer ile birlikte mahalleye döndü.
Önce Ömer’i etkilemeye çalışan Vicdan’ın, Nilüfer’in Tahir’in kızı olduğunu itiraf etmesiyle ikilinin yaşadıkları ve yarım kalan aşkı da ortaya çıkmış oldu.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI