DOLAR
32,3147
EURO
34,6684
ALTIN
2.409,50
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
25°C
Antalya
25°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
29°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Açık
26°C

Otomobilde öldürdüğü arkadaşını inşaat önüne atarak kaçtı

Antalya Bilet…

Otomobilde öldürdüğü arkadaşını inşaat önüne atarak kaçtı
REKLAM ALANI
22.12.2023 11:29
0
A+
A-

Otomobilde öldürdüğü arkadaşını inşaat önüne atarak kaçtı

İstanbul Bahçelievler’de, otomobilde bir süre sohbet eden Ramazan Nazlıcan ile Ahmet Sevim arasında tartışma çıktı. Ahmet Sevim’i ensesinden, boğazından ve yüzünden bıçaklayan Ramazan Nazlıcan, Ahmet Sevim’i otomobille bir kaç sokak ilerideki inşaatın önüne atarak kaçtı. Sevim’in cansız bedenini mahalle sakinleri buldu. Kısa sürede yakalanan Ramazan Nazlıcan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul Bahçelievler’de iddiaya göre, otomobilde bir süre sohbet eden Ahmet Sevim ile Ramazan Nazlıcan arasında tartışma çıktı.

Tartışma sırasında Ramazan Nazlıcan, bıçakla Ahmet Sevim’i ensesinden, boğazından ve yüzünden bıçakladı. Nazlıcan, olayda kullandığı bıçağı ve Ahmet Sevim’i bir inşaatın önüne bırakarak kaçtı. Sevim’in cansız bedeni mahalle sakinleri tarafından bulundu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Sevim’in hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri tarafından evinde yakalanan Nazlıcan’ın kıyafetlerini çamaşır makinasına atarak çalıştığı belirlendi.

Gözaltına alınan Nazlıcan’ın ifadesinde, Ahmet Sevim’le buluşarak bir konu hakkında tartıştıklarını daha sonra Ahmet Sevim’e ait olan bıçakla olayı gerçekleştirdiğini, daha sonra Sevim’i ve olayda kullandığı bıçağı bir inşaatın önüne atarak kaçtığını söylediği öğrenildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Nazlıcan, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.  Mahalle sakini İbrahim Erdem “Duyduğuma göre 8. Sokakta oluyor bu olay. Alkolülermiş, arabanın içinde biraz tartışmışlar, daha sonrasında bıçakla galiba boğazına vurmuş. Arabadan yaralı olarak inerken hastaneye yetişmeye çalışmış ama giderken de buraya kadar gelip yığılıp vefat ediyor” dedi.

Antalya Bilet

REKLAM ALANI