DOLAR
32,3374
EURO
34,3704
ALTIN
2.393,53
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
27°C
Antalya
27°C
Açık
Pazartesi Açık
25°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C

Fenerbahçe-Galatasaray derbi maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Süper Lig 18. hafta)

Antalya Bilet…

Fenerbahçe-Galatasaray derbi maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Süper Lig 18. hafta)
REKLAM ALANI
24.12.2023 11:15
0
A+
A-

Fenerbahçe-Galatasaray derbi maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Süper Lig 18. hafta)

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında yarın sahasında ezeli rakibi Galatasaray ile kritik bir derbi maçına çıkacak. Süper Lig’de geride kalan haftalarda iki takım da 14’er galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle ligin zirvesinde yer alırken, Galatasaray averaj farkıyla 2. sırada yer alıyor. Zirve bulunan Fenerbahçe ise derbiyi kazanarak liderliğini kaptırmak istemiyor. Peki, Fenerbahçe-Galatasaray derbi maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte Fenerbahçe- Galatasaray derbisinin muhtemel 11’leri….

Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında Fenerbahçe ve Galatasaray arasında heyecan dolu derbi mücadelesi yaşanacak. Taraftarı önünde Galatasaray’ı konuk edecek olan Fenerbahçe mücadeleyi kazanıp liderliğini devam ettirmek isterken, Galatasaray ise deplasmanda derbiyi kazanıp lider olmak istiyor. Peki, Fenerbahçe-Galatasaray derbi maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Serdar Aziz, Djiku, Ferdi, İsmail, Crespo, Szymanski, İrfan Can Kahveci, Tadic, DzekoGalatasaray: Muslera, Boey, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, Barış Apler, Torreira, Kaan Ayhan, Kerem Aktürkoğlu, Tete, Zaha, Icardi
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında yarın derbi maçta Galatasaray’ı konuk edecek.Ülker Stadı’nda saat 19.00’da oynanacak müsabakayı hakem Arda Kardeşler yönetecek. Mücadele Bein Sports’tan canlı yayınlanacak.
Ligde geride kalan 16 maçta iki takım da 14’er galibiyet, birer beraberlik ve mağlubiyetle benzer performans sergileyerek ilk iki sırayı aldı.Averajla lider durumda bulunan Fenerbahçe, attığı 44 golle ligin en çok skor üreten takımı konumunda bulunuyor.Sezona 10 maçlık galibiyet serisiyle başlayarak bu anlamda rekor kıran teknik direktör İsmail Kartal’ın ekibi, sahasında Trabzonspor’a 3-2 mağlup olduktan sonra Adana Demirspor ile deplasmanda berabere kaldı. Sarı-lacivertli takım, bu beraberliğin ardından ligde çıktığı 4 maçta VavaCars Fatih Karagümrük, EMS Yapı Sivasspor, Beşiktaş ve Mondihome Kayserispor maçlarını galibiyetle tamamladı.
Fenerbahçe’de Galatasaray derbisi öncesinde 4 eksik bulunuyor. Kayserispor deplasmanında kırmızı kart gören Mert Hakan Yandaş ve Fred cezalı oldukları için yarın takımlarını yalnız bırakacak.Sakatlıkları bulunan Becao ve Zajc da Galatasaray karşısında oynayamayacak.Sarı kart sınırında olan İrfan Can Kahveci ve Miguel Crespo yarın derbide sarı kart görmesi durumunda 19. haftadaki İstanbulspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.
Sağ ayak arka adalesinde zorlanma tespit edilen ve bu nedenle Mondihome Kayserispor ile deplasmanda oynanan maçta riske edilmeyen golcü oyuncu Edin Dzeko, Galatasaray maçıyla formasına kavuşacak.Ligde oynadığı 15 maçta 12 gol atıp takım arkadaşlarını da 4 kez golle buluşturan Bosna Hersekli futbolcu, bu sezon forma giydiği 21 resmi maçta ise toplamda 16 gol atıp 7 asist yaparak 23 gole katkı sağladı.
​Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray’la sahasında oynadığı son 4 karşılaşmada 1 galibiyet ve 3 mağlubiyet yaşadı.Sarı-lacivertli takım bu maçlarda 3 gol atarken kalesinde 7 gol gördü.Ülker Stadı’nda oynanan son derbiyi geçen sezon Galatasaray 3-0 kazanmıştı.
İstanbul Valiliği İl Spor Güvenlik Kurulu kararıyla yarın oynanacak derbi maçı Galatasaray taraftarı da izleyecek.Karşılaşmada 2 bin 79 Galatasaray taraftarı mücadeleyi statta takip edebilecek.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI