DOLAR
32,2642
EURO
34,7641
ALTIN
2.402,20
BIST
10.157,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
24°C
Antalya
24°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
27°C
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
21°C

Icardi ilk kez büyük bir maçı boş geçti

Antalya Bilet…

Icardi ilk kez büyük bir maçı boş geçti
REKLAM ALANI
24.12.2023 21:25
0
A+
A-

Icardi ilk kez büyük bir maçı boş geçti

Galatasaray, Süper Lig’in 18. haftasındaki derbide konuk olduğu Fenerbahçe ile golsüz berabere kaldı. Kadıköy’de çıktığı son 7 maçta sadece bir kez yenilen sarı-kırmızılı takımın Arjantinli yıldız oyuncusu Mauro Icardi, Süper Lig’de ilk kez büyük bir maçta skor üretemedi.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda oynadığı derbiden bir puan çıkardı.
Ülker Stadı’nda oynanan karşılaşmada kontrollü bir oyun tercih eden iki takım da pozisyon üretmekte zorlandı. Toplam 45 faule sahne olan karşılaşmada oyunun akışı sık sık kesilirken, düşük tempoda geçen mücadele golsüz berabere sonuçlandı.
İki takımın da puanını 44’e çıkardığı ligde Fenerbahçe ilk yarıyı lider, Galatasaray ise averajla ikinci sırada tamamladı.
Galatasaray, Fenerbahçe ile berabere kalarak ligde 4 maç aradan sonra puan kaybı yaşadı.
Sarı-kırmızılı takım, 12. haftada Atakaş Hatayspor’a yenildikten sonra sırasıyla Corendon Alanyaspor, Siltaş Yapı Pendikspor, Yukatel Adana Demirspor ve VavaCars Fatih Karagümrük’ü mağlup etmişti.
Galatasaray, Süper Lig’de rakibiyle deplasmanda oynadığı son 7 müsabakada sadece bir kez mağlup oldu.Sarı-kırmızılılar, 2018’den bu yana Kadıköy’de çıktığı 6 derbide 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi yaşadı.Bu müsabakalarda rakip filelere 8 kez havalandıran Galatasaray, kalesinde 4 gol gördü.
Galatasaray, Süper Lig’deki başarılı performansını Fenerbahçe derbisinde devam ettirdi.Ligin en az gol yiyen takımı olan sarı-kırmızılı ekip, Fenerbahçe maçında da kalesini başarılı bir şekilde savundu.Süper Lig’de bu sezon kalesinde 9 gol gören Galatasaray, oynadığı 17 maçın 10’unda rakiplerine gol şansı tanımadı.
Galatasaray’ın Arjantinli yıldız futbolcusu Mauro Icardi, Süper Lig’de ilk kez büyük bir maçta skor üretemedi.Sarı-kırmızılı takımda ikinci sezonunu geçiren Arjantinli futbolcu, daha önce ligde şampiyonluk yaşayan takımlara karşı forma giydiği tüm maçlarda ağları havalandırmıştı.Mauro Icardi, daha önce forma giydiği 3 Beşiktaş maçında 5, 3 Başakşehir karşılaşmasında 3, 2 Trabzonspor müsabakasında 3, 2 Fenerbahçe derbisinde 2 kez topu filelere göndermişti.
Karşılaşmada sarı kart gören Galatasaraylı futbolcular Lucas Torreira ve Sacha Boey, cezalı duruma düştü.Lucas Torreira ve Sacha Boey, Süper Lig’in 19. haftasındaki TÜMOSAN Konyaspor maçında forma giyemeyecek.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI