DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
24°C
Antalya
24°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Açık
24°C

Mustafa Hakkulu olayıyla ilgili flaş gelişme: Cesedi dere yatağında bulundu

Antalya Bilet…

Mustafa Hakkulu olayıyla ilgili flaş gelişme: Cesedi dere yatağında bulundu
REKLAM ALANI
25.12.2023 09:12
0
A+
A-

Mustafa Hakkulu olayıyla ilgili flaş gelişme: Cesedi dere yatağında bulundu

Adana’nın Kozan ilçesinde 13 Aralık Çarşamba günü esrarengiz şekilde kaybolan 3 çocuk babası Mustafa Hakkulu’dan acı haber geldi. Hakkulu’nun dere yatağında başından tabancayla vurulmuş halde cansız bedeni bulundu.

Şüpheli bir şekilde kaybolan 3 çocuk babası Mustafa Hakkulu’ndan haber alamayan ailesi, Müge Anlı ve Tatlı Sert programına başvurmuştu. Aile, 150 bin TL ile kaybolan oğullarının akıbetini öğrenmek istedi. Genç adamın eski eşi Bengül Güvenç şüphelerin odağındaydı. Bengül’ün eşinin kaybolduğu gün alacak defteri ile borçlarını toplamaya çalıştığı iddia edildi.Olay günü eski eşine uğrayan ve sonrasında çocuklarını okula bırakan genç adamın olay günü borçlarını toplaması dikkat çekti.Bengül Güvenç’in eski eşi Mustafa Hakkulu’yu defalarca aldattığı öne sürüldü. İnternetten tanıştığı kişilerle aşk yaşadığı, parası bitince de Mustafa Hakkulu ile yeniden barıştığı öne sürüldü.

BAŞINDAN VURULMUŞ BİR ŞEKİLDE BULUNDU Hakkulu’nun ihanet ve para yüzünden ortadan kaybolduğu üzerinde durulurken olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Adana’nın Kozan ilçesinde 13 Aralık günü aracı terk edilmiş olarak bulunan ve kendisinden 11 gündür haber alınamayan kişi dere kenarında ölü olarak bulundu. Tarladan evine giden çiftçi, yol kenarındaki dere yatağında bir erkek cesedi gördü. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından cesedin, 13 Aralık’tan bu yana kayıp olarak aranan Mustafa Hakkulu’na ait olduğu tespit edildi.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Başından tabancayla vurulduğu saptanan Hakkulu’nun cansız bedeni Kozan Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı. Olayı haber alan yakınları, hastane önünde gözyaşı döktü. Savcının incelemesinin ardından Hakkulu’nun cansız bedeni, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Hakkulu’nun ölümüyle ilgili jandarma ekipleri soruşturma başlattı. Oğlunun acı haberini alan Mehmet Hakkulu,”Oğlumu paramparça etmişler” diyerek sinir krizi geçirdi. Baba Hakkulu’nun ise oğlunun ensesinden ateşli silahla vurulduğu iddia etti.

Antalya Bilet

REKLAM ALANI