DOLAR
32,3956
EURO
34,7858
ALTIN
2.396,72
BIST
10.237,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
24°C
Antalya
24°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
24°C

Fransa’da 4 çocuk ve anneleri ölü bulundu: Cinayet şüphelisi baba aranıyor

Antalya Bilet…

Fransa’da 4 çocuk ve anneleri ölü bulundu: Cinayet şüphelisi baba aranıyor
REKLAM ALANI
27.12.2023 06:44
0
A+
A-

Fransa'da 4 çocuk ve anneleri ölü bulundu: Cinayet şüphelisi baba aranıyor

Fransa’da anne ve 4 çocuğunun evlerinde ölü bulunmasının ardından polis 33 yaşındaki babayı cinayet şüphesiyle gözaltına aldı.

Fransa’nın başkenti Paris’in 40 kilometre kuzeydoğusunda yer alan Meaux’da anne ve 4 çocuğu evde ölü bulundu. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından polis 33 yaşındaki babayı cinayet şüphesiyle gözaltına aldı.

Savcı Jean-Baptiste Bladier yaptığı açıklamada, çocukların yaşlarının ise 9 ay ila 10 arasında olduğunu belirterek, dairenin içini kan gölüne döndüğünü ifade etti.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Bladier, dairede herhangi bir hırsızlık izine rastlanmadığını ve çocukların babasının evde bulunmadığını aktararak, bir komşunun aileye ulaşamaması sonrası polise ihbarda bulunduğunu belirtti.

DAHA ÖNCE DE BIÇAKLA SALDIRDI Polisin güvenlik kamerası görüntülerini izleyerek 33 yaşındaki babanın izini sürdüğünü ve Sevran yakınlarında babasının evinde gözaltına aldığını açıklayan Bladier, şüpheli babanın sabıka kaydı olmadığını ancak daha önce hakkında aile içi şiddet ihbarında bulunulduğunu aktardı. Bladier, babanın 2019 yılında üçüncü çocuklarının doğumundan bir ay önce eşine bıçakla saldırdığını açıkladı. Saldırının ardından annenin suç duyurusunda bulunmadığı ifade edildi. BIÇAKLAYARAK VE BOĞARAK ÖLDÜRDÜ Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini ifade eden Bladier, anne ile 10 ve 7 yaşlarındaki iki kız çocuğunda “çok sayıda bıçak yarası” olduğunu söyleyerek, 4 yaşındaki erkek çocuk ve dokuz aylık bebeğin vücutlarında herhangi bir yara olmadığını muhtemelen boğularak öldürüldüklerini aktardı. DEPRESYON TEDAVİSİ GÖRÜYORDU Komşular, iyi biri olarak bahsettikleri annenin, kocasının işini kaybetmesinin ardından depresyona girdiğini dile getirdiğini ve “tedavi gördüğünü” söyledi. AİLE İÇİ CİNAYETLER ARTTI Geçtiğimiz ekim ayında bir polis memuru Val-d’Oise’da bulunan Vemars’ta üç kızını öldürdükten sonra intihar etmişti. Geçtiğimiz ay ise 41 yaşındaki bir adam, 4, 10 ve 11 yaşlarındaki üç kızını öldürdüğünü itiraf etmiş ve polise teslim olmuştu. Polis, kızları Alfortville kasabasındaki evlerinde ölü olarak bulmuştu. Antalya Bilet

REKLAM ALANI