DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
24°C
Antalya
24°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Açık
24°C

Kobra Murat’a ne oldu, hastalığı ne? Hayati tehlikesi olduğunu açıkladı

Antalya Bilet…

Kobra Murat’a ne oldu, hastalığı ne? Hayati tehlikesi olduğunu açıkladı
REKLAM ALANI
27.12.2023 10:49
0
A+
A-

Kobra Murat'a ne oldu, hastalığı ne? Hayati tehlikesi olduğunu açıkladı

“Kobra Murat” lakabı ile tanınan şarkıcı Murat Divandiler sağlık sorunu haberleriyle gündem oldu. Uçaktayken bağırsağının çatladığını açıklayan Kobra Murat, “ölüm tehlikesi” var diyerek helallik istedi.

Roman şarkıları ile tanınan Kobra Murat sosyal medyadan yaptığı açıklamayla bağırsak çatlağı nedeniyle ameliyata alınacağını duyurdu. Belçika seyahati dönüşünde hastaneye kaldırılan Kobra Murat sevenlerinden dua istedi. 

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Belçika seyahati dönüşünde karnında bir patlama hissettiğini söyleyen Kobra Murat paylaştığı videoda “Buradan bir açıklamada bulunacağım. Belçika Gent’den gelirken uçakta aniden karnımda bir patlama oldu. Ambulansla beraber direkt Balat’a hastaneye geldik. Tetkikler yapıldı. Maalesef bağırsağım çatlamış” açıklamasında bulundu.

Açıklamasına “Şimdi beni ameliyata alacaklar. Bu ameliyat süreci 1 ay sürecekmiş. Hepinizden helallik istiyorum. Hepinizden dualar istiyorum. Şuana kadar sizleri eğlendirdim. Her zaman oynadık, güldük ve güzel günler gördük. Dualarınızla Allah devamını getirsin inşallah. İyileşme sürecinde de gidemediğim işlerin bütün ücretleri geri ödenecektir. Hakkınızı helal edin. Doktor yüzüme ameliyatın bayağı ağır geçeceğini söyledi. Ölüm tehlikesi olan bir ameliyat. İnşallah dualarınızı bekliyorum” sözleriyle devam etti. Antalya Bilet

REKLAM ALANI