DOLAR
32,3713
EURO
34,7774
ALTIN
2.410,97
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
25°C
Antalya
25°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
29°C
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Açık
25°C

Kuzey Marmara Otoyolu’ndaki kazada 7 sürücü adliyeye sevk edildi

Antalya Bilet…

Kuzey Marmara Otoyolu’ndaki kazada 7 sürücü adliyeye sevk edildi
REKLAM ALANI
29.12.2023 15:59
0
A+
A-

Kuzey Marmara Otoyolu’ndaki kazada 7 sürücü adliyeye sevk edildi

Kuzey Marmara Otoyolu’nun Sakarya geçişinde yoğun sis nedeniyle meydana gelen 10 kişinin öldüğü, 61 kişinin de yaralandığı kazayla ilgili gözaltına alınan 7 sürücü, adliyeye sevk edildi.

Sakarya’da 10 kişinin öldüğü kazada, 7 aracın sürücüsü adliyeye sevk edildi.
Kaza, dün saat 04.30 sıralarında Kuzey Marmara Otoyolu’nun Sakarya Dağdibi mevkisinde meydana geldi. Sol şeritte yavaşlayan kamyonete, arkasından gelen yolcu otobüsü çarptı.
Araçlar, yolun sol şeridinde kaza nedeniyle durdu, otobüsteki yolculardan bazıları da yola indi. Sis nedeniyle görüş mesafesinin düştüğü yolda, arkadan gelen ve aralarında 2 yolcu otobüsü ve 1 TIR’ın da olduğu 5 araç daha kazaya karıştı. Araçlar, kaza nedeniyle otobüsten inen yolculara da çarptı.
Kazada, Hüseyin Kamil Yıldız, Nihal Yıldız, Erdoğan Mandal, Kenan Cin, Adem Akyol, Ergin Çınar, Alperen Ayhan, Satılmış Furkan Öztürk ve Sedat Değirmenci ile ismi öğrenilemeyen 1 erkek, yaşamını yitirdi, 8’i ağır 61 kişi de yaralandı.
Olayla ilgili soruşturma kapsamında 1 Cumhuriyet başsavcı vekili koordinesinde 3 Cumhuriyet savcısı görevlendirildi. 7 aracın sürücüsü Adapazarı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Sorguları tamamlanan, ismi açıklanmayan 7 sürücü adliyeye sevk edildi. Sürücülerden bazılarının yaralanma sonucu vücudunda sargılar olduğu görüldü.
Kazada, ayağından ve başından yaralanan bir sürücü, adliye önünde basın mensuplarının “Kazayı hatırlıyor musunuz?” sorusuna, “Hatırlıyorum, TIR kaza yapmış. Son anda gördüm. Sola kırdım, ben de bir arabaya vurdum. İkinci şeritteydim.” dedi.
Kazaya karışan bir başka sürücü ise aynı soruya “Oldu abi işte.” diye cevap verdi.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI