DOLAR
32,3452
EURO
34,9193
ALTIN
2.400,05
BIST
10.203,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
25°C
Antalya
25°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
24°C

Yılbaşında Uludağ’da otel fiyatları cep yakıyor

Antalya Bilet…

Yılbaşında Uludağ’da otel fiyatları cep yakıyor
REKLAM ALANI
29.12.2023 11:04
0
A+
A-

Yılbaşında Uludağ'da otel fiyatları cep yakıyor

Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ’da bu yıl da beklenen kar yağışı olmadı. 15 Aralık’ta sezonu açan Uludağ’da yılbaşı öncesi doluluk oranı yüzde 50 seviyesinde kaldı. Yılbaşında gecelik konaklama ücreti ise kişi başı 8 ile 14 bin arasında değişiyor.

Türkiye’nin ilk ve en büyük kış/doğa sporları merkezi olan, 17 otel, tesis ve 5 bin yatak kapasitesine sahip Uludağ’da hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyredince beklenen kar yağışı olmadı.
Kar kalınlığının 5 santimetre olduğu Uludağ’da hava sıcaklığı en yüksek 9, en düşük 2 derece olarak ölçüldü.
Kayakseverlere ve snowboard tutkunlarına ev sahipliği yapan kayak pisti, boş kaldı.
Meteoroloji verilerine göre, yılbaşında kar yağışının beklenmediği Uludağ, Arap ve Uzak Doğu ülkelerinden gelen turistler ile günübirlik tatilcileri ağırllıyor.
Sezonu 15 Aralık’ta açan otellerde, yılbaşı öncesi doluluk oranı yüzde 50 seviyesinde kaldı.
Yılbaşında gecelik konaklama ücreti ise kişi başı 8 ile 14 bin arasında değişiyor.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI