DOLAR
32,2596
EURO
34,7827
ALTIN
2.414,02
BIST
10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
24°C
Antalya
24°C
Açık
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C
Cuma Hafif Yağmurlu
21°C

Ertelenen Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa final maçı ne zaman oynanacak?

Antalya Bilet…

Ertelenen Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa final maçı ne zaman oynanacak?
REKLAM ALANI
30.12.2023 13:28
0
A+
A-

Ertelenen Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa final maçı ne zaman oynanacak?

Ertelenen Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa final maçının ne zaman oynanacağı futbolseverler tarafından sorgulanmaya başladı. Galatasaray ve Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da oynanması planlanan Süper Kupa finalinde, Atatürk pankartı ve tişörtü için izin verilmemesi nedeniyle, iki kulüp sahaya çıkmayı reddederek ülkelerine geri döndü ve maç ertelendi. Peki, ertelenen Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa final maçı ne zaman oynanacak?

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanması planlanan 2023 Süper Kupa finali, Suudi Arabistan hükümetinin Atatürk pankartı ve tişörtlerine izin vermemesi nedeniyle ertelendi. Bunun üzerine TFF, Galatasaray ve Fenerbahçe ortak bir açıklama yaparak, Süper Kupa finalinin ertelendiğini açıkladı. Peki, ertelenen Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa final maçı ne zaman oynanacak?
Suudi Arabistan’da oynanacak olan Süper Kupa’da Galatasaray ile Fenerbahçe’ye Atatürk pankartı ve tişörtü için izin verilmedi. Bu gelişme üzerine sahaya çıkmayı reddeden Fenerbahçe ve Galatasaray, taleplerinden geri adım atmadı. Gelişmelerin ardından Süper Kupa finali ileri bir tarihe ertelendi.
Galatasaray-Fenerbahçe arasında 29 Aralık 2023 Cuma günü saat 20.45’te oynanması planlanan Süper Kupa finali ertelendi.Ancak ertelenen Süper Kupa finalinin ne zaman ve nerede oynanacağı henüz belli olmadı.
Final mücadelesinin ertelenmesinin ardından Galatasaray, Fenerbahçe ve Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ortak açıklama yayınlandı.Ortak açıklamada şu ifadeler yer aldı:”Kamuoyuna duyurulurCumhuriyetimizin ve Türkiye Futbol Federasyonu’nun 100. Yılını yurtdışında da kutlamak amacıyla, Türk Futbolunun marka değerine ve kulüplerimize katkı sağlayacak şekilde kulüplerimizle organize ettiğimiz,29 Aralık 2023 Cuma günü saat 20.45’te oynanması planlanan 2023 Süper Kupa müsabakası organizasyondaki bazı aksaklıklar nedeniyle Kulüplerimizle birlikte aldığımız ortak karar neticesinde ileri bir tarihe ertelenmiştir.Ev sahibi ülkenin Futbol Federasyonu, ilgili kurum ve kuruluşlarına şu ana kadar Süper Kupa’nın organizasyonu için göstermiş oldukları çaba nedeniyle teşekkür ederiz.Türkiye Futbol FederasyonuFenerbahçe Spor KulübüGalatasaray Spor Kulübü”

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI