DOLAR
32,2726
EURO
34,7994
ALTIN
2.411,93
BIST
10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
27°C
Antalya
27°C
Açık
Pazartesi Açık
24°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C

Kocaeli’de işçilerin yemek ve servisinin kesildiği fabrikada bir skandal daha

Antalya Bilet…

Kocaeli’de işçilerin yemek ve servisinin kesildiği fabrikada bir skandal daha
REKLAM ALANI
02.01.2024 14:34
0
A+
A-

Kocaeli'de işçilerin yemek ve servisinin kesildiği fabrikada bir skandal daha

Kocaeli’de işçisinin yemeğini ve servisini kesmesiyle gündeme gelen Tezcan Galvaniz fabrikasında patron, bir işçinin elindeki kağıtları suratına fırlattı. Patronun işçiye hakaret de ettiği ileri sürülürken olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kocaeli’de uzun yıllardır üretim yapan Tezcan Galvaniz fabrikasında, sözleşmede yer alan maddeye dayanarak işçiler kışlık kıyafet istedi.

Ancak iddiaya göre fabrikanın patronu, talebe karşılık işçilerin yemeğini ve servisini kesti, fabrikanın müdürü de işçilere, “Patronun dediği olacak, gidin lokantada yiyin” açıklamasını yaptı.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Servis hakları da ellerinden alınan işçilerin yardımına Kartepe Belediyesi yetişti. Otobüsün geçmediği bölgeden işçilerin ulaşımı, belediye tarafından sağlanan araçlarla karşılandı. Söz konusu fabrikada bir skandal daha yaşandı. İddiaya göre fabrikanın patronu S.T., işle ilgili bir konu nedeniyle çağırdığı bir işçisine hakaretler savurdu.

İşçinin eline vuran T., kağıtları önce yere ardından işçinin suratına attı. Geçtiğimiz günlerde yaşanan olaylarla ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı fabrikaya müfettiş gönderdi.

Son yaşanan olayın ardından da soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Antalya Bilet

REKLAM ALANI