DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
24°C
Antalya
24°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C

TFF’den Süper Kupa açıklaması

Antalya Bilet…

TFF’den Süper Kupa açıklaması
REKLAM ALANI
02.01.2024 19:07
0
A+
A-

TFF'den Süper Kupa açıklaması

SON DAKİKA: Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Suudi Arabistan’da oynanması planlanan ancak yaşanan kriz sonrası iptal edilen Süper Kupa maçına ilişkin, “Sürecin hiçbir aşamasında milli değerlerimiz ve Atatürk ilkelerimiz tartışmaya açık olmamıştır. Aksi iddialar provokasyon amaçlıdır.” açıklamasında bulundu.

Son dakika haberi! Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Suudi Arabistan’da oynanması planlanan ancak yaşanan kriz sonrası iptal edilen Süper Kupa maçına ilişkin yeni bir açıklama yaptı.

TFF’nin internet sitesinden yapılan açıklamada, 29 Aralık 2023’te Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da oynanması gereken karşılaşmanın ertelenmesi sürecine ilişkin bazı konulara açıklık getirilmesi gerektiğine vurgu yapılarak, şu değerlendirmeler yapıldı: “Türkiye Futbol Federasyonu olarak siyasetin spora asla karışmaması gerektiğine inanıyoruz. 2023 Turkcell Süper Kupa müsabakasının Riyad’da oynanması teklifi federasyonumuza SMC (Saudi Media Company/Riyadh Season) şirketi tarafından iletilmiş, her iki kulübümüzün onayıyla imzaya taşınmıştır. Cumhurbaşkanımızın bu sürece herhangi bir şekilde dahil olduğuna ilişkin bütün iddialar asılsızdır. Sürecin hiçbir aşamasında milli değerlerimiz ve Atatürk ilkelerimiz tartışmaya açık olmamıştır. Aksi iddialar asılsız, art niyetli ve milletimizin bütünlüğünü hedef edinen provokasyon amaçlıdır. İlgili müsabaka FIFA Statüsü gereğince, FIFA Uluslararası Maçların Düzenlenmesine Dair Talimata tabidir. Uluslararası maçlarda olması gereken tüm gereklilikler ve prosedürler bu maç için de aynen geçerlidir. Türkiye Futbol Federasyonu olarak toplumumuzun en önemli birleştirici gücü olan sporun farklı amaçlara alet edilmesi yönündeki çabalara asla müsaade etmeyeceğimizi vurguluyor, Türk futbolunun başarılarla adından söz ettirmesi için çalışmaya kararlılıkla devam edeceğimizi ifade ediyoruz.”

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Antalya Bilet

REKLAM ALANI