DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
27°C
Antalya
27°C
Açık
Pazartesi Açık
25°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C

18 Kasım Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu

18 Kasım tarihinde dünyaya gelen kişiler akrep burcu olurlar. Akrep burcu olmak için ise 23 Ekim ve 21 Kasım tarihleri arasında dünyaya gelmiş olmak gerekir. 18 Kasım Hangi Burç Oluyor? 18 Kasım tarihinde dünyaya gelen kişi akrep burcu olur. Burçları öğrenmek için ise doğum tarihlerine bakılması gerekmektedir. Özenli ve dirayetli burçlar arasında yer alan akrepler daima kendilerine güvenirler. Akrep burcu olan kişiler hayatta daima her şeyin üstesinden gelebileceklerini düşünürler. Bu nedenle işlerinde başarılı olmak için de çok çalışırlar. Mantıkları ile hareket eden akrepler aşırı duygusal olduklarında tehlikeli yanlarını da gösterirler. 18 Kasım Akrep Burcu Yükseleni Nedir? 18 Kasım tarihinde dünyaya gelen akrep burçlarının yükselen burçları birbirinden farklı olabilir. Yükselen burçların öğrenilmesi için doğum yeri ve doğum saatinin de bilinmesi gerekmektedir. Akrep burçları daima olaylara kuşkucu bir şekilde yaklaşırlar. Kuşku duydukları için gerçeğe ulaşma hedefi ve arzusu içinde olurlar. Akrep Burcu Yorumu ve Özellikleri Her alanda cesur olan akrep burcu insanı iş yaşamında daima özenli ve sabırlı bir şekilde çalışır. Akrepler amaçlarına ulaşmak için ellerinden gelen her şeyi yaparlar. Akrepler gösteriş yapmaktan ise asla hoşlanmazlar.
Antalya Bilet…

18 Kasım Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
REKLAM ALANI
04.01.2024 14:38
0
A+
A-

18 Kasım tarihinde dünyaya gelen kişiler akrep burcu olurlar. Akrep burcu olmak için ise 23 Ekim ve 21 Kasım tarihleri arasında dünyaya gelmiş olmak gerekir.

18 Kasım Hangi Burç Oluyor?

YAZI ARASI REKLAM ALANI

18 Kasım tarihinde dünyaya gelen kişi akrep burcu olur. Burçları öğrenmek için ise doğum tarihlerine bakılması gerekmektedir. Özenli ve dirayetli burçlar arasında yer alan akrepler daima kendilerine güvenirler. Akrep burcu olan kişiler hayatta daima her şeyin üstesinden gelebileceklerini düşünürler. Bu nedenle işlerinde başarılı olmak için de çok çalışırlar. Mantıkları ile hareket eden akrepler aşırı duygusal olduklarında tehlikeli yanlarını da gösterirler.

18 Kasım Akrep Burcu Yükseleni Nedir?

18 Kasım tarihinde dünyaya gelen akrep burçlarının yükselen burçları birbirinden farklı olabilir. Yükselen burçların öğrenilmesi için doğum yeri ve doğum saatinin de bilinmesi gerekmektedir. Akrep burçları daima olaylara kuşkucu bir şekilde yaklaşırlar. Kuşku duydukları için gerçeğe ulaşma hedefi ve arzusu içinde olurlar.

Akrep Burcu Yorumu ve Özellikleri

Her alanda cesur olan akrep burcu insanı iş yaşamında daima özenli ve sabırlı bir şekilde çalışır. Akrepler amaçlarına ulaşmak için ellerinden gelen her şeyi yaparlar. Akrepler gösteriş yapmaktan ise asla hoşlanmazlar.

Antalya Bilet

REKLAM ALANI