DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
25°C
Antalya
25°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C

23 Aralık Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu

23 Aralık hangi burcun günü, nitelikleri, elementi, yorumu ve konu ile ilgili tüm ayrıntıları bu yazıda bulacaksınız. 23 Aralık Hangi Burç Oluyor? Astrolojide bazı temel veriler vardır. Buna göre astrolojide 2 ana grup burç mevcuttur. Bunlardan birincisi güneş burçlarıdır. Güneş burçları kişilerin doğum tarihine göre saptanmaktadır. Bu nedenle 23 Aralık tarihinde dünyaya gelmiş insanların güneş burçları da Oğlak Burcudur. 23 Aralık Oğlak Burcu Yükseleni Nedir? İkinci grup burçlar ay ya da yükselen burçlardır. Yükselen burçlar ise kişiye özel verilerle hesap edilir. Yani her insanın doğum saatine göre yükselen burcu hesaplanır. Oğlak Burcu Yorumu ve Özellikleri Astrolojide her bir güneş burcunun yönetici gezegeni vardır. Oğlak burçlarının yönetici gezegeni Satürn gezegenidir. Oğlak burcu toprak grubuna dahil bir burçtur. Oğlak burcu aynı zamanda öncü burçlardan birisidir. Oğlak burçlarının uğurlu günü cumartesi, uğurlu sayıları 2 ve 8 rakamlarıdır. Oğlak burcunun uğurlu taşı grena, renkleri de kahverengi ve koyu yeşildir. Oğlak burcu insanı entelektüel ve zekidir. Oğlak burcunun temel özellikleri şunlardır:
Oğlak burcu çalışkan ve disiplinlidir.
Oğlan burcu evcimen ve dürüsttür.
Oğlak burcu gelenek ve göreneklerine bağlı ve evcimendir.
Oğlak burcunun olumsuz özellikleri ise karamsarlığı, kötümserliği, kuşkuculuğu ve kindarlığıdır.
Antalya Bilet…

23 Aralık Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
REKLAM ALANI
04.01.2024 12:18
0
A+
A-

23 Aralık hangi burcun günü, nitelikleri, elementi, yorumu ve konu ile ilgili tüm ayrıntıları bu yazıda bulacaksınız.

23 Aralık Hangi Burç Oluyor?

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Astrolojide bazı temel veriler vardır. Buna göre astrolojide 2 ana grup burç mevcuttur. Bunlardan birincisi güneş burçlarıdır. Güneş burçları kişilerin doğum tarihine göre saptanmaktadır. Bu nedenle 23 Aralık tarihinde dünyaya gelmiş insanların güneş burçları da Oğlak Burcudur.

23 Aralık Oğlak Burcu Yükseleni Nedir?

İkinci grup burçlar ay ya da yükselen burçlardır. Yükselen burçlar ise kişiye özel verilerle hesap edilir. Yani her insanın doğum saatine göre yükselen burcu hesaplanır.

Oğlak Burcu Yorumu ve Özellikleri

Astrolojide her bir güneş burcunun yönetici gezegeni vardır. Oğlak burçlarının yönetici gezegeni Satürn gezegenidir. Oğlak burcu toprak grubuna dahil bir burçtur. Oğlak burcu aynı zamanda öncü burçlardan birisidir. Oğlak burçlarının uğurlu günü cumartesi, uğurlu sayıları 2 ve 8 rakamlarıdır. Oğlak burcunun uğurlu taşı grena, renkleri de kahverengi ve koyu yeşildir. Oğlak burcu insanı entelektüel ve zekidir. Oğlak burcunun temel özellikleri şunlardır:

Oğlak burcu çalışkan ve disiplinlidir.

Oğlan burcu evcimen ve dürüsttür.

Oğlak burcu gelenek ve göreneklerine bağlı ve evcimendir.

Oğlak burcunun olumsuz özellikleri ise karamsarlığı, kötümserliği, kuşkuculuğu ve kindarlığıdır.

Antalya Bilet

REKLAM ALANI