DOLAR
32,1797
EURO
34,9728
ALTIN
2.506,47
BIST
10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
27°C
Antalya
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
31°C
Cuma Açık
30°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C

23 Ekim Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu

23 Ekim burcu, kıskançlığı ile tanınır. Burcunuza bakarak günlük yorumlarınızı okuyabilirsiniz. Bu yorumları okumak sizi günlük yaşantınızda yönlendirecek ve olası durumlara karşı hazırlayacaktır. 23 Ekim Hangi Burç Oluyor? 23 Ekim tarihi akrep burcu olmaktadır. Akrep burcu tarihleri 23 Ekim ve 22 Kasım’dır. 23 Ekim Akrep Burcu Yükseleni Nedir? Yükselen burç kişilerin doğum saatine göre belirlenir. Yani yükselen burcu öğrenmek için sadece doğum tarihi yeterli değildir. Akrep burcu yükseleni, güçlü insanlardır. Onlar her zorluğun üstesinden gelebilecek güçtelerdir. Bir kimse ya da olaya kolay kolay inanmazlar. Çünkü onlar kuşkucu kişilerdir. Akrep Burcu Yorumu ve Özellikleri Akrep burcu en kıskanç burç olarak bilinir. Kıskançlıklarının yanı sıra sevdiği insana her şeyi le bağlanır ve onun için her şeyi göze alır. Derin düşünceye sahiptir. 6. hisleri kuvvetlidir. Akrep burcu insanları aynı zamanda ihtiraslı kişilerdir. Tutkulu aşıktır. Erotiktir. Hep kendi bildiklerini okurlar. Dik başlı kişilerdir. Onları sözünden döndürmek ya da aksi bir düşünceye inandırmak çok zordur.
Antalya Bilet…

23 Ekim Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
REKLAM ALANI
04.01.2024 14:37
0
A+
A-

23 Ekim burcu, kıskançlığı ile tanınır. Burcunuza bakarak günlük yorumlarınızı okuyabilirsiniz. Bu yorumları okumak sizi günlük yaşantınızda yönlendirecek ve olası durumlara karşı hazırlayacaktır.

23 Ekim Hangi Burç Oluyor?

YAZI ARASI REKLAM ALANI

23 Ekim tarihi akrep burcu olmaktadır. Akrep burcu tarihleri 23 Ekim ve 22 Kasım’dır.

23 Ekim Akrep Burcu Yükseleni Nedir?

Yükselen burç kişilerin doğum saatine göre belirlenir. Yani yükselen burcu öğrenmek için sadece doğum tarihi yeterli değildir. Akrep burcu yükseleni, güçlü insanlardır. Onlar her zorluğun üstesinden gelebilecek güçtelerdir. Bir kimse ya da olaya kolay kolay inanmazlar. Çünkü onlar kuşkucu kişilerdir.

Akrep Burcu Yorumu ve Özellikleri

Akrep burcu en kıskanç burç olarak bilinir. Kıskançlıklarının yanı sıra sevdiği insana her şeyi le bağlanır ve onun için her şeyi göze alır. Derin düşünceye sahiptir. 6. hisleri kuvvetlidir. Akrep burcu insanları aynı zamanda ihtiraslı kişilerdir. Tutkulu aşıktır. Erotiktir. Hep kendi bildiklerini okurlar. Dik başlı kişilerdir. Onları sözünden döndürmek ya da aksi bir düşünceye inandırmak çok zordur.

Antalya Bilet

REKLAM ALANI