DOLAR
32,1837
EURO
34,9509
ALTIN
2.503,16
BIST
10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
27°C
Antalya
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Açık
29°C
Cuma Açık
30°C
Cumartesi Açık
26°C

Zonguldak’ta kuzenlerin pompalı tüfekli miras kavgası

Antalya Bilet…

Zonguldak’ta kuzenlerin pompalı tüfekli miras kavgası
REKLAM ALANI
04.01.2024 10:41
0
A+
A-

Zonguldak'ta kuzenlerin pompalı tüfekli miras kavgası

Zonguldak’ta 19 yaşındaki Gizem Haşhaş, miras nedeniyle husumetli olduğu, aynı apartmanda oturan 32 yaşındaki kuzeni G.H.’nin kendisine küfredip pompalı tüfekle evinin önünde havaya ateş açtığını iddia ederek şikayetçi oldu. Gözaltına alınan G.H., serbest bırakıldı.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde kuzenlerin pompalı tüfekli miras kavgası mahkemeye taşındı. 

Olay, 28 Aralık gecesi Kestaneci Mahallesi Merkez Sokak’taki bir aile apartmanında meydana geldi. İddiaya göre, G.H., aynı binada yaşadığı ve aralarında miras kalan dairelerin paylaşımı nedeniyle husumet bulunan kuzeni Gizem Haşhaş ile ailesine hakaretler ederek pompalı tüfekle önce balkonundan, ardından da sokağa çıkarak havaya 3 el ateş açtı.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Olayda yaralanan olmazken, güvenlik kamerasına yaşananların sesleri yansıdı. Kamera kaydında G.H.’nin küfrettiği ve silah sesleri duyuldu.

Gizem Haşhaş ve ailesi G.H.’den şikayetçi oldu. G.H., polis tarafından gözaltına alındıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. “SÜREKLİ HAKARETLERDE BULUNUYOR” Can güvenliği olmadığını söyleyen Gizem Haşhaş, “Çok koktuk ailemle evde oturuyorduk bir anda silah sesleri yükseldi. Amcamın oğlu kuzenim G.H.’nin pompalı tüfekle evime saldırdığını gördüm. Polis ekiplerini aradım hemen olay yerine geldi. Kendisinden şikayetçi oldum. 1 gün gözaltında tutulduktan sonra serbest kalmış. Binamız ve giriş çıkışlarımız ortak olduğu için sürekli evin önünde sözlü tacizde bulunuyor. Hakaretlerde bulunuyor tehditler savuruyor. Bunlara boyun eğmek zorunda kalıyoruz ailem ve benim can güvenliğimiz tehlikede” dedi.

O DA ŞİKAYETÇİ OLMUŞ

G.H. de iddialarla ilgili, “Ben de kendilerinden şikayetçi oldum. Şu an süreç savcılıkta devam ediyor. Bu konu ile ilgili konuşmak istemiyorum” ifadelerini kullandı. 

Antalya Bilet

REKLAM ALANI