DOLAR
32,3998
EURO
34,8047
ALTIN
2.397,66
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
28°C
Antalya
28°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
25°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
24°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
26°C

Emmy ödüllü oyuncu Zendaya sosyal medyada herkesi takipten çıktı

Antalya Bilet…

Emmy ödüllü oyuncu Zendaya sosyal medyada herkesi takipten çıktı
REKLAM ALANI
05.01.2024 10:32
0
A+
A-

Emmy ödüllü oyuncu Zendaya sosyal medyada herkesi takipten çıktı

Disney yıldızı olarak kariyerine başlayan oyuncu ve şarkıcı Zendaya sosyal medya hesabında herkesi takipten çıktı.

“Örümcek Adam” serisi ve Euphoria gibisiyle son dönemin yükselen yıldızlarından biri haline gelen Zendaya’nın sosyal medya hamlesi gündem oldu.
Oyuncu, Instagram hesabında herkesi takipten çıktı.
27 yaşındaki oyuncunun, sevgilisi Tom Holland’ı da takipten çıkması dikkat çekti.
Zendaya, bu kararının ardındaki nedeni henüz açıklamasa da oyuncunun yeni filmi “Challengers”ın tanıtımı için böyle bir hamle yaptığı tahmin ediliyor.
Daha önce birçok ünlü, yeni film, albüm veya şarkı öncesi tüm paylaşımlarını silmiş ve herkesi takipten çıkmıştı.
Oyuncu, son paylaşımında yeni filminin kapağını paylaşmıştı. “Call Me Your Name”, “Suspiria ve “Bones and All” filmlerinin ödüllü yönetmeni Luca Guadagnino’nun yeni filmi “Challengers”ın başrollerinde Zendaya, Josh O’Connor ve Mile Faist yer alıyor. Film,  tenis turnuvasında şampiyon olmak için yarışan üç tenis oyuncusunun hikayesini konu alıyor.
Zendaya, 2022 Emmy Ödülleri’nde Euphoria dizisindeki rolüyle  En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandı.
“Spider-Man: Homecoming” setinde tanışan ve ilk görüşte birbirlerinden etkilenen Tom Holland ile Zendaya, birliktelerini uzun yıllar saklamıştı.   Her fırsatta arkadaş olduklarını söyleyen ikili, Temmuz 2021’de arabanın içinde öpüşürken yakalandıktan birkaç ay sonra aşklarını ilan etti.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI