DOLAR
32,3117
EURO
34,7331
ALTIN
2.386,33
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
27°C
Antalya
27°C
Açık
Pazartesi Açık
24°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C

Bodrum’da feribot seferlerine fırtına engeli

Antalya Bilet…

Bodrum’da feribot seferlerine fırtına engeli
REKLAM ALANI
06.01.2024 15:53
0
A+
A-

Bodrum’da feribot seferlerine fırtına engeli

Muğla’nın Bodrum-Datça ilçeleri arasında bugün ve yarın düzenlenecek olan feribot seferinin, fırtına nedeniyle iptal edildiği bildirildi.

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, Muğla ve çevresi için ‘fırtına’ uyarısı yaptı.

Açıklamada, “Bölgemizin, 07.01.2024 (Pazar) gününden itibaren Balkanlar üzerinden gelecek olan soğuk ve yağışlı sistemin etkisi altına girmesi bekleniyor. Bölgemizin kıyı kesimlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde başlayacak yağışların, iç kesimlerde yağmur ve sağanak şeklinde etkili olması tahmin ediliyor. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının 10.01.2024 Çarşamba gününden itibaren 4 ila 6 derecelik azalması beklenmektedir. Rüzgârın, pazar ve pazartesi günleri güney ve batı yönlerden fırtına, yer yer kuvvetli fırtına (62-89 km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Soğuk ve yağışlı havanın meydana getireceği olumsuzluklara karşı Meteoroloji Genel Müdürlüğümüzce yapılan meteorolojik tahmin ve erken uyarıların yakından takip edilerek, dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” denildi. Muğla Büyükşehir Belediyesi’nce yapılan açıklamada ise “6 Ocak’ta saat 10.00’da gerçekleştirilecek olan Bodrum-Datça seferi ile 7 Ocak saat 15.00’da gerçekleştirilecek olan Datça-Bodrum feribot seferleri hava muhalefeti nedeniyle iptal edilmiştir” ifadelerine yer verildi.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Antalya Bilet

REKLAM ALANI