DOLAR
32,3660
EURO
34,8027
ALTIN
2.399,58
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
28°C
Antalya
28°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
26°C

16 Eylül Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu

16 Eylül başak burcudur. Başak burcunun en belirgin özelliği titizliği ve düzen takıntısıdır. Başak burçlarında görülen bu düzen hastalığı kimi zaman takıntı haline gelebilmektedir. Özellikle simetri takıntısı olan başak burçları, burcunun tüm özelliklerini yansıtmaktadır. 16 Eylül Hangi Burç Oluyor? 16 Eylül tarihi başak burcudur. Düzen ve temizlik konusunda takıntılı burçlardan biri olan başak burcu duygusal açıdan da en hisli burçlar arasındadır. 16 Eylül Başak Burcu Yükseleni Nedir? 16 Eylül başak burcu yükseleni için, disiplinli oldukları söylenmektedir. Başak burcu için disiplin, titizlik, düzen ve simetri en önemli kavramlardandır. Alçakgönüllü yapıları ile bilinen başak burçları insanlara yardım etmeyi sever. Titizliği ile domestik olan burçların ilk sırasında yer almaktadır. Başak Burcu Yorumu ve Özellikleri Başak burcu duygusal hislerini karşısındaki kişiye iletme konusunda başarılı olan bir burçtur. İlişkilerinde düzeni seven başak burcu, karakter özellikleri ile alttan alan burçlardan biridir. Yaşanılan herhangi bir tartışmayı alttan alma ve üstüne gitmeme gibi özellikler, başak burcunun sakin yapısını öne çıkarmaktadır.
Antalya Bilet…

16 Eylül Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
REKLAM ALANI
08.01.2024 12:17
0
A+
A-

16 Eylül başak burcudur. Başak burcunun en belirgin özelliği titizliği ve düzen takıntısıdır. Başak burçlarında görülen bu düzen hastalığı kimi zaman takıntı haline gelebilmektedir. Özellikle simetri takıntısı olan başak burçları, burcunun tüm özelliklerini yansıtmaktadır.

16 Eylül Hangi Burç Oluyor?

YAZI ARASI REKLAM ALANI

16 Eylül tarihi başak burcudur. Düzen ve temizlik konusunda takıntılı burçlardan biri olan başak burcu duygusal açıdan da en hisli burçlar arasındadır.

16 Eylül Başak Burcu Yükseleni Nedir?

16 Eylül başak burcu yükseleni için, disiplinli oldukları söylenmektedir. Başak burcu için disiplin, titizlik, düzen ve simetri en önemli kavramlardandır. Alçakgönüllü yapıları ile bilinen başak burçları insanlara yardım etmeyi sever. Titizliği ile domestik olan burçların ilk sırasında yer almaktadır.

Başak Burcu Yorumu ve Özellikleri

Başak burcu duygusal hislerini karşısındaki kişiye iletme konusunda başarılı olan bir burçtur. İlişkilerinde düzeni seven başak burcu, karakter özellikleri ile alttan alan burçlardan biridir. Yaşanılan herhangi bir tartışmayı alttan alma ve üstüne gitmeme gibi özellikler, başak burcunun sakin yapısını öne çıkarmaktadır.

Antalya Bilet

REKLAM ALANI