DOLAR
32,3549
EURO
34,7693
ALTIN
2.395,98
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
29°C
Antalya
29°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
25°C

28 Şubat Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu

Burçlara ve özelliklere bakmak istediğimiz zaman kişilerin doğdukları ay kadar gün de çok önemlidir. Sizlerde doğum günlerinize göre hangi burca ait olduğunuzu kolaylıkla öğrenebilirsiniz. 28 Şubat Hangi Burç Oluyor? Şubat ayı kova ve balık burcu arasında yer almaktadır. Bu nedenle kişilerin Şubat ayının hangi gün içerisinde doğdukları bilinmesi gerekmektedir. 12 Burçtan biri olan balık burcu 20 Şubat ve 20 Mart tarihleri arasını kapsamaktadır. Bu nedenle 18 Şubat balık burcu olmaktadır. 28 Şubat Balık Burcu Yükseleni Nedir? Burçlar arasında yükselen burcu da oldukça önemlidir. Özellikle bireylerin kişilik özelliklerini yükselen burçları yansıtmaktadır. Fakat yükselen burcunu öğrenmek için kişilerin doğum tarihlerinin yanında doğdukları saatte önemlidir. Bu nedenle 28 Şubat tarihinde doğan kişilerin yükselen burçları değişmektedir. Balık Burcu Yorumu ve Özellikleri Balık burcu kişiler aşırı duygusal kişiler olarak yorumlanmaktadır. Hayal kurmada çok yetenekli olan balık burçları bu nedenle de sanata eğilimli kişilerdir. Balık’lar arkadaşlık duygularına çok önem verirler. İyi niyetli kişiler olup anlayışlı kişilerdir. Ayrıca girdikleri ortama kolay uyum sağlarlar ve hayatları boyunca yeni şeyler öğrenmek için çalışırlar.

Antalya Bilet…

28 Şubat Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
REKLAM ALANI
08.01.2024 15:22
0
A+
A-

Burçlara ve özelliklere bakmak istediğimiz zaman kişilerin doğdukları ay kadar gün de çok önemlidir. Sizlerde doğum günlerinize göre hangi burca ait olduğunuzu kolaylıkla öğrenebilirsiniz.

28 Şubat Hangi Burç Oluyor?

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Şubat ayı kova ve balık burcu arasında yer almaktadır. Bu nedenle kişilerin Şubat ayının hangi gün içerisinde doğdukları bilinmesi gerekmektedir. 12 Burçtan biri olan balık burcu 20 Şubat ve 20 Mart tarihleri arasını kapsamaktadır. Bu nedenle 18 Şubat balık burcu olmaktadır.

28 Şubat Balık Burcu Yükseleni Nedir?

Burçlar arasında yükselen burcu da oldukça önemlidir. Özellikle bireylerin kişilik özelliklerini yükselen burçları yansıtmaktadır. Fakat yükselen burcunu öğrenmek için kişilerin doğum tarihlerinin yanında doğdukları saatte önemlidir. Bu nedenle 28 Şubat tarihinde doğan kişilerin yükselen burçları değişmektedir.

Balık Burcu Yorumu ve Özellikleri

Balık burcu kişiler aşırı duygusal kişiler olarak yorumlanmaktadır. Hayal kurmada çok yetenekli olan balık burçları bu nedenle de sanata eğilimli kişilerdir. Balık’lar arkadaşlık duygularına çok önem verirler. İyi niyetli kişiler olup anlayışlı kişilerdir. Ayrıca girdikleri ortama kolay uyum sağlarlar ve hayatları boyunca yeni şeyler öğrenmek için çalışırlar.

Antalya Bilet

REKLAM ALANI