DOLAR
32,2684
EURO
34,7434
ALTIN
2.400,14
BIST
10.175,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
25°C
Antalya
25°C
Açık
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
25°C
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C

7 Kasım Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu

7 Kasım hangi burç günü, nitelikleri, özellikleri, yorumu ve tüm detayları bu yazıda bulacaksınız. 7 Kasım Hangi Burç Oluyor? Astrolojide 2 ana burç grubu vardır. Güneş burcu ilk gruptur ve 12 güneş burcu mevcuttur. Güneş burcu kişilerin doğum tarihine göre belirlenir. 7 Kasım tarihinde doğmuş olanların burcu “Akrep Burcu” dur. 7 Kasım Akrep Burcu Yükseleni Nedir? Diğer grup ise ay burcu olup kişilerin doğum saatine göre saptanır. İnsanların yükselen burcu eğer doğum saatleri biliniyorsa hesaplanabilir. Akrep Burcu Yorumu ve Özellikleri Astrolojide her burcun yönetici gezegeni vardır. Akrep burcunun yönetici gezegenleri Pluto ve Mars gezegenleridir. Akrep burçlarının elementi su olup kıymetli madeni de plütonyumdur. Akrep burçlarının rengi patlıcan moru, şarap kırmızısı ve koyu kırmızıdır, uğurlu günü de çarşambadır. Akrep burçlarının uğurlu sayıları 2 ve 4 sayılarıdır. Akrep burçları akıllı, sezgileri güçlü ve çalışkandırlar. Eşlerine sadık ve çocuklarına düşkündürler. Akrep burcu insanlarının bazı özellikleri şunlardır:
Akrep burçları analitik düşünen, çalışkan insanlardır.
Akrep burcu dürüst, kararlı, güçlü kimselerdir.
Akrep burcunun olumsuz özellikleri ise; kıskançlıkları, kuşkuculukları, alınganlıkları ve alaycılıklarıdır.
Antalya Bilet…

7 Kasım Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
REKLAM ALANI
08.01.2024 10:56
0
A+
A-

7 Kasım hangi burç günü, nitelikleri, özellikleri, yorumu ve tüm detayları bu yazıda bulacaksınız.

7 Kasım Hangi Burç Oluyor?

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Astrolojide 2 ana burç grubu vardır. Güneş burcu ilk gruptur ve 12 güneş burcu mevcuttur. Güneş burcu kişilerin doğum tarihine göre belirlenir. 7 Kasım tarihinde doğmuş olanların burcu “Akrep Burcu” dur.

7 Kasım Akrep Burcu Yükseleni Nedir?

Diğer grup ise ay burcu olup kişilerin doğum saatine göre saptanır. İnsanların yükselen burcu eğer doğum saatleri biliniyorsa hesaplanabilir.

Akrep Burcu Yorumu ve Özellikleri

Astrolojide her burcun yönetici gezegeni vardır. Akrep burcunun yönetici gezegenleri Pluto ve Mars gezegenleridir. Akrep burçlarının elementi su olup kıymetli madeni de plütonyumdur. Akrep burçlarının rengi patlıcan moru, şarap kırmızısı ve koyu kırmızıdır, uğurlu günü de çarşambadır. Akrep burçlarının uğurlu sayıları 2 ve 4 sayılarıdır. Akrep burçları akıllı, sezgileri güçlü ve çalışkandırlar. Eşlerine sadık ve çocuklarına düşkündürler. Akrep burcu insanlarının bazı özellikleri şunlardır:

Akrep burçları analitik düşünen, çalışkan insanlardır.

Akrep burcu dürüst, kararlı, güçlü kimselerdir.

Akrep burcunun olumsuz özellikleri ise; kıskançlıkları, kuşkuculukları, alınganlıkları ve alaycılıklarıdır.

Antalya Bilet

REKLAM ALANI