DOLAR
32,2684
EURO
34,7434
ALTIN
2.400,14
BIST
10.175,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
25°C
Antalya
25°C
Açık
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
25°C
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C

İstanbul’a kar ne zaman yağacak? AKOM’dan İstanbul için kar uyarısı

Antalya Bilet…

İstanbul’a kar ne zaman yağacak? AKOM’dan İstanbul için kar uyarısı
REKLAM ALANI
08.01.2024 14:48
0
A+
A-

İstanbul'a kar ne zaman yağacak? AKOM'dan İstanbul için kar uyarısı

İstanbul’a kar ne zaman yağacak sorusunun yanıtı, İstanbul’da yaşayan birçok vatandaşın merak ettiği konular arasında yer alıyor. Ocak ayına girilmesiyle birlikte havalar soğumaya başladı. Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) tarafından yapılan açıklamada ise İstanbul’a kar yağışı uyarısı yapıldı. Peki, İstanbul’a kar ne zaman yağacak?

Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) tarafından, İstanbul’da oturan vatandaşlara kar yağışı uyarısı yapıldı. Hava durumuna göre bir aksilik yaşamamak için planlama yapacak olan vatandaşlar ise “İstanbul’a kar ne zaman yağacak?” sorusuna yanıt arıyor. İşte AKOM tarafından İstanbul’a yapılan uyarı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), kentte hafta boyunca görülecek yağışların şehrin kuzey ve yüksek bölgelerinde karla karışık yağmur, zaman zaman kar şeklinde etkili olmasının beklendiğini bildirdi.AKOM’dan yapılan açıklamada, İstanbul başta olmak üzere Marmara Bölgesi genelinin soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına gireceği belirtildi.
Hava sıcaklıklarının bu akşam saatlerinden itibaren 8 ila 10 derece birden düşmesinin tahmin edildiği kaydedilen açıklamada, İstanbul’da kış değerlerine gerileyecek sıcaklıklarla sağanak geçişlerinin yaşanacağı anlatıldı.
Açıklamada, hafta boyunca görülecek yağışların şehrin kuzey ve yüksek bölgelerinde karla karışık yağmur ve zaman zaman kar şeklinde etkili olmasının beklendiği aktarıldı.
Hava sıcaklıklarının 16 Ocak’a kadar mevsim normallerinin 2 ila 5 derece altında seyretmesinin tahmin edildiği vurgulanan açıklamada, sıcaklıkların 17-25 Ocak arasında ise mevsim normalleri civarında seyretmesinin öngörüldüğü duyuruldu.Açıklamada, İBB’nin kışa hazırlık çalışmalarının tamamlandığı, kış şartlarıyla mücadelede 12 bine yakın personelin ve 3 binden fazla iş makinesinin görev yapacağı bildirildi.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI