DOLAR
32,3147
EURO
34,6684
ALTIN
2.409,50
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
25°C
Antalya
25°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
29°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Açık
26°C

10 Ağustos Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu

23 Temmuz ile 22 Ağustos tarihlerini kapsayan kişiler Aslan burcuna sahip olmaktadır. Bu bağlamda 10 Ağustos gününde doğanlar, Aslan burcuna sahip olurlar. 10 Ağustos Hangi Burç Oluyor? 23 Temmuz dahil doğup, 22 Ağustos dahil ve arasında doğanlar Aslan burcunda olmaktadır. Bu yüzden 10 Ağustos tarihide bu aralığa girmektedir. Aslan Burcu Yükseleni Nedir? 10 Ağustos tarihi Aslan burcu tarih aralığının orta kısımlarına denk geldiği için orta grup hakkında bilgi sahibi olunmalıdır. Yükselen burçlar ikizler, yengeç, aslan, başak ve terazi olarak devam eder. Aslan Burcu Yorumu ve Özellikleri Liderlik ve önderlik yapmayı çok seven aslan burçları, öyle ki bazen bu tavırları diktatörlüğe kadar uzanır. Bazen de karşısında bulunan kişilerin hayat planlarına da katılmak isterler. Her şey hakkında konuşma ve fikir beyan etme alışkanlıkları bulunmaktadır. Söz hakkı vermeyi severler ama yine de son sözün kendi sözleri olması isterler. Böylece kendilerini ispatlama ve kabul ettirme anlayışında bulunurlar. Ayrıca çevresindeki insanlara yardım etmekten ve iyiliklerde bulunmaktan zevk alırlar. Sevecen, merhamet sahibi ve iyimser kişilerdir.
Antalya Bilet…

10 Ağustos Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
REKLAM ALANI
09.01.2024 09:07
0
A+
A-

23 Temmuz ile 22 Ağustos tarihlerini kapsayan kişiler Aslan burcuna sahip olmaktadır. Bu bağlamda 10 Ağustos gününde doğanlar, Aslan burcuna sahip olurlar.

10 Ağustos Hangi Burç Oluyor?

YAZI ARASI REKLAM ALANI

23 Temmuz dahil doğup, 22 Ağustos dahil ve arasında doğanlar Aslan burcunda olmaktadır. Bu yüzden 10 Ağustos tarihide bu aralığa girmektedir.

Aslan Burcu Yükseleni Nedir?

10 Ağustos tarihi Aslan burcu tarih aralığının orta kısımlarına denk geldiği için orta grup hakkında bilgi sahibi olunmalıdır. Yükselen burçlar ikizler, yengeç, aslan, başak ve terazi olarak devam eder.

Aslan Burcu Yorumu ve Özellikleri

Liderlik ve önderlik yapmayı çok seven aslan burçları, öyle ki bazen bu tavırları diktatörlüğe kadar uzanır. Bazen de karşısında bulunan kişilerin hayat planlarına da katılmak isterler. Her şey hakkında konuşma ve fikir beyan etme alışkanlıkları bulunmaktadır. Söz hakkı vermeyi severler ama yine de son sözün kendi sözleri olması isterler. Böylece kendilerini ispatlama ve kabul ettirme anlayışında bulunurlar. Ayrıca çevresindeki insanlara yardım etmekten ve iyiliklerde bulunmaktan zevk alırlar. Sevecen, merhamet sahibi ve iyimser kişilerdir.

Antalya Bilet

REKLAM ALANI