DOLAR
32,2456
EURO
34,7046
ALTIN
2.403,24
BIST
10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
24°C
Antalya
24°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
21°C

11 Ağustos Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu

Her aya özel olan bir burç ismi vardır. Bu burç isimlerine göre farklı özeliklere bakabilirsiniz. Sahip olduğunuz burcun özelliklerini bilerek kendinizi daha iyi bir şekilde tanıma şansınız vardır. 11 Ağustos Hangi Burç Oluyor? 11 ağustos tarihinde doğmuş olan kişilerin burcu aslan burcudur. Aslan burcuna sahip olan ay aralıkları 24 temmuz – 21 ağustos şeklindedir. Bu tarih aralığında olanların aslan burcu olduğunu söyleyebiliriz. 11 Ağustos Aslan Burcu Yükseleni Nedir? Burçlara merakı olan kişiler sahip oldukları burçların yükselenini merak etmektedir. Ancak sahip olduğunuz burcun yükselenini özel olarak hesaplamanız lazımdır. Bunun için doğulan gün ve saat gibi özel bilgiler gereklidir. Aslan Burcu Yorumu ve Özellikleri Aslan burcuna sahip olan kişiler lider yapılı karaktere sahiptirler. Bu kişilerin çevresine karşı önderlik etmeleri beklenebilir. Ayrıca bu kişiler olumlu düşüncelere sahiptirler ve pozitif yapıları bulunmaktadır. Bu yüzden aslan burcu olan kişiler her işte başarılı olma şansına sahiptirler. Aslan burcunun olumsuz özellikleri ise her şeye karışmaları olarak bilinmektedir. Ayrıca bu kişiler son derece kibirli olan kişilerdir.
Antalya Bilet…

11 Ağustos Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
REKLAM ALANI
09.01.2024 10:41
0
A+
A-

Her aya özel olan bir burç ismi vardır. Bu burç isimlerine göre farklı özeliklere bakabilirsiniz. Sahip olduğunuz burcun özelliklerini bilerek kendinizi daha iyi bir şekilde tanıma şansınız vardır.

11 Ağustos Hangi Burç Oluyor?

YAZI ARASI REKLAM ALANI

11 ağustos tarihinde doğmuş olan kişilerin burcu aslan burcudur. Aslan burcuna sahip olan ay aralıkları 24 temmuz – 21 ağustos şeklindedir. Bu tarih aralığında olanların aslan burcu olduğunu söyleyebiliriz.

11 Ağustos Aslan Burcu Yükseleni Nedir?

Burçlara merakı olan kişiler sahip oldukları burçların yükselenini merak etmektedir. Ancak sahip olduğunuz burcun yükselenini özel olarak hesaplamanız lazımdır. Bunun için doğulan gün ve saat gibi özel bilgiler gereklidir.

Aslan Burcu Yorumu ve Özellikleri

Aslan burcuna sahip olan kişiler lider yapılı karaktere sahiptirler. Bu kişilerin çevresine karşı önderlik etmeleri beklenebilir. Ayrıca bu kişiler olumlu düşüncelere sahiptirler ve pozitif yapıları bulunmaktadır. Bu yüzden aslan burcu olan kişiler her işte başarılı olma şansına sahiptirler.

Aslan burcunun olumsuz özellikleri ise her şeye karışmaları olarak bilinmektedir. Ayrıca bu kişiler son derece kibirli olan kişilerdir.

Antalya Bilet

REKLAM ALANI