DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
27°C
Antalya
27°C
Açık
Pazartesi Açık
25°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C

31 Ekim Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu

31 Ekim burcu akrep burcuna ait bir gündür. 31 Ekim 23 Ekimden sonra ve 21 Kasım gününden önce olduğu için yani bu aralıkta var olduğu için akrep burcunu temsil eder. 31 Ekim Hangi Burç Oluyor? 31 Ekim 12 tane burç içinden akrep burcuna ait olan bir gündür. Akrep burcu ismini aldığı akrep hayvanının genel özelliklerini de taşıyan bir burçtur. İstedikleri zaman çok tehlikeli olabilmektedirler. 31 Ekim Akrep Burcu Yükseleni Nedir? Yükselen burcu kişinin kendi burcu yanında ek olarak özelliklerini taşıdığı ikinci bir burçtur. Bu burcun tespitinde yalnızca ay ve gün yeterli olmamaktadır. Akrep Burcu Yorumu ve Özellikleri Akrep burcu hayata karşı pozitif bir burçtur. Ancak bur burç hayatını çok büyük zirvelerde yaşar. Ya hep ya hiç mantığı ile hareket eder. Keskindir. Kolay kolay laf ve söz dinlemez yani kendi bildiğini okur. Aynı zamanda istediğinde çok tehlikeli olabilmektedir.

Antalya Bilet…

31 Ekim Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
REKLAM ALANI
09.01.2024 10:47
0
A+
A-

31 Ekim burcu akrep burcuna ait bir gündür. 31 Ekim 23 Ekimden sonra ve 21 Kasım gününden önce olduğu için yani bu aralıkta var olduğu için akrep burcunu temsil eder.

31 Ekim Hangi Burç Oluyor?

YAZI ARASI REKLAM ALANI

31 Ekim 12 tane burç içinden akrep burcuna ait olan bir gündür. Akrep burcu ismini aldığı akrep hayvanının genel özelliklerini de taşıyan bir burçtur. İstedikleri zaman çok tehlikeli olabilmektedirler.

31 Ekim Akrep Burcu Yükseleni Nedir?

Yükselen burcu kişinin kendi burcu yanında ek olarak özelliklerini taşıdığı ikinci bir burçtur. Bu burcun tespitinde yalnızca ay ve gün yeterli olmamaktadır.

Akrep Burcu Yorumu ve Özellikleri

Akrep burcu hayata karşı pozitif bir burçtur. Ancak bur burç hayatını çok büyük zirvelerde yaşar. Ya hep ya hiç mantığı ile hareket eder. Keskindir. Kolay kolay laf ve söz dinlemez yani kendi bildiğini okur. Aynı zamanda istediğinde çok tehlikeli olabilmektedir.

Antalya Bilet

REKLAM ALANI