DOLAR
32,3871
EURO
34,7907
ALTIN
2.396,31
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
25°C
Antalya
25°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Açık
24°C

6 Şubat Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu

6 Şubat doğumlu olan kişiler, Kova burcu mensubudur. 22 Ocak ile 19 Şubat tarihleri arasında doğan herkes Kova burcu olmaktadır. 6 Şubat Hangi Burç Oluyor? 6 Şubat tarihinde dünyaya gelen kişiler, Kova burcudur. Kova burcunun yönetici gezegeni Satürn olmakla birlikte elementi havadır. Elinde bir küpten su boşaltan bir adam simgesi olan kova burcu, verimlilik anlamı taşımaktadır. 6 Şubat Kova Burcu Yükseleni Nedir? Burçlar aylık periyotlara göre ilerlediğinden, 6 Şubat Kova burcu olan bir kişinin yükselen burcunu bilmek için doğum saatine ihtiyaç duyulmaktadır. Ay burcu, yükselen ve alçalan burç olarak düşünüldüğünde, Kova burcunun farklı özellikler taşıdığı görülmektedir. Kova Burcu Yorumu ve Özellikleri Kova burcu insanlarının hayal güçleri sınırsız olmakla birlikte akılcı ve sezgisel oldukları bilinmektedir. Sevecen tavırları ile tanınan Kova burcu insanları, kişisel özgürlüklerine son derece önem vermektedir. Tarihe adını altın harfler ile kazıtmış olan birçok bilim insanı, Kova burcu mensubudur. Kibirli ve dikkat çekmeyi seven yapıları zayıf özelliklerindendir. Zengin hayal güçleri olmalarından dolayı olmayacak hayallerinden peşinden koşabilmektedir. Kırılgan iç dünyaları da Kova burcu insanının üzülmesini sağlamakta ve psikolojik açıdan yıpratmaktadır. Karizmatik görünüşleri çevrelerindeki insanların dikkatini son derece çekmektedir.

Antalya Bilet…

6 Şubat Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
REKLAM ALANI
09.01.2024 10:39
0
A+
A-

6 Şubat doğumlu olan kişiler, Kova burcu mensubudur. 22 Ocak ile 19 Şubat tarihleri arasında doğan herkes Kova burcu olmaktadır.

6 Şubat Hangi Burç Oluyor?

YAZI ARASI REKLAM ALANI

6 Şubat tarihinde dünyaya gelen kişiler, Kova burcudur. Kova burcunun yönetici gezegeni Satürn olmakla birlikte elementi havadır. Elinde bir küpten su boşaltan bir adam simgesi olan kova burcu, verimlilik anlamı taşımaktadır.

6 Şubat Kova Burcu Yükseleni Nedir?

Burçlar aylık periyotlara göre ilerlediğinden, 6 Şubat Kova burcu olan bir kişinin yükselen burcunu bilmek için doğum saatine ihtiyaç duyulmaktadır. Ay burcu, yükselen ve alçalan burç olarak düşünüldüğünde, Kova burcunun farklı özellikler taşıdığı görülmektedir.

Kova Burcu Yorumu ve Özellikleri

Kova burcu insanlarının hayal güçleri sınırsız olmakla birlikte akılcı ve sezgisel oldukları bilinmektedir. Sevecen tavırları ile tanınan Kova burcu insanları, kişisel özgürlüklerine son derece önem vermektedir. Tarihe adını altın harfler ile kazıtmış olan birçok bilim insanı, Kova burcu mensubudur.

Kibirli ve dikkat çekmeyi seven yapıları zayıf özelliklerindendir. Zengin hayal güçleri olmalarından dolayı olmayacak hayallerinden peşinden koşabilmektedir. Kırılgan iç dünyaları da Kova burcu insanının üzülmesini sağlamakta ve psikolojik açıdan yıpratmaktadır. Karizmatik görünüşleri çevrelerindeki insanların dikkatini son derece çekmektedir.

Antalya Bilet

REKLAM ALANI