DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
27°C
Antalya
27°C
Açık
Pazartesi Açık
25°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C

Mickey Mouse korku filmine konu oldu: Mickey’nin Fare Kapanı geliyor

Antalya Bilet…

Mickey Mouse korku filmine konu oldu: Mickey’nin Fare Kapanı geliyor
REKLAM ALANI
09.01.2024 16:02
0
A+
A-

Mickey Mouse korku filmine konu oldu: Mickey'nin Fare Kapanı geliyor

İlk versiyonu telif haklarının bitmesi nedeniyle “kamu malı” olan ünlü Disney karakteri Mickey Mouse, antikahraman olarak geri dönüyor. Sevenleri için ilk Mickey Mouse’lu korku filmi geliyor.

Mickey ve Minnie’nin ilk versiyonlarını içeren 1928 yapımı bir kısa film olan “Steamboat Willie” yeni yılın ilk günü ABD’de kamuya açık hale geldi. Bu karikatüristlerin, romancıların ve film yapımcılarının artık Mickey ve Minnie’nin en eski versiyonlarını çalışmalarında kullanabileceği anlamına geliyor.

Yaratıcılar aynı gün Mickey korku filminin bir fragmanını yayınlayarak yeni kuralların avantajlarından hızlı bir şekilde yararlandı. Mickey Mouse gibi giyinmiş maskeli bir katilin yer aldığı filmin fragmanı, Disney’in çizgi film karakterinin telif hakkının ABD’de sona erdiği gün olan 1 Ocak’ta yayınlandı.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

FİLMİN KONUSU

Filmin yapımcılığını üstlenen ve Mickey maskesinin ardındaki adamı canlandıran Simon Phillips, “İnsanların bunu fazla ciddiye almasına gerek yok, inanılmaz derecede eğlenceli bir film yaptık. Mickey’i bir aile filmine koyarsanız yeni bir çığır açamazsınız.” ifadelerini kullandı. Mickey’nin Fare Kapanı yani Mickey’s Mouse Trap adlı filmin konusu ise şöyle; Alex’in 21. doğum günüdür ancak lunaparkta gece vardiyasında kalmak zorundadır. Bu yüzden arkadaşları ona sürpriz yapmak ister ancak Mickey Mouse gibi giyinmiş maskeli bir katil onlarla bir oyun oynamaya karar verir.

Filmin onaylanmış bir vizyon tarihi yok ancak bu Mart ayında çıkması bekleniyor.

Antalya Bilet

REKLAM ALANI