DOLAR
32,2657
EURO
34,7659
ALTIN
2.413,04
BIST
10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
24°C
Antalya
24°C
Açık
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C
Cuma Yağmurlu
21°C

Fransa polisi sokağa döküldü

Antalya Bilet…

Fransa polisi sokağa döküldü
REKLAM ALANI
10.01.2024 17:09
0
A+
A-

Fransa polisi sokağa döküldü

Fransız polisi, Olimpiyat Oyunları için fazla mesai planına karşı sokağa döküldü.

Bu yaz Olimpiyat Oyunları’na ev sahipliği yapacak olan Fransa’da emniyet güçleri sokağa döküldü. Paris 2024’te güvenlik tedbirleri için yeterli sayıda memur olmadığına dikkat çeken eylemci polisler, hükümetten daha iyi şartlar talep ediyor. Paris 2024’ün güvenlik protokolüne tepki gösteren emniyet güçleri, kelepçeye dönüştürdükleri olimpiyat halkalı bayraklarla üstü açık otobüste eylem yaptı. “2024 Olimpiyat Oyunları, acı çeken polisler, Fransa için nasıl bir görüntü?” yazılı pankartla İçişleri Bakanlığı’na mesaj veren polisler, talep edilen önlemleri karşılayacak memur sayısının olmadığına dikkat çekti. “Bizden her yerde olmamızı istiyorlar ama her yerde nasıl olunacağını bilmiyorlar. Bu eylemle hükümete mesaj vermek istiyoruz diye konuşan Fransa Polis Sendikası Başkanı  “Dikkat edin, polislerin Olimpiyatlara hazır olduğunu düşünmeyin”. Paris 2024 için bizden fazladan önlem almamızı istiyorlar ama bunun için yeterli sayıda memur yok. Bizler de insanız. Yaz aylarında haftada bir gün izin yapacağız.” dedi. Paris 2024’te görev yapacak memurlara 1500 euro prim ödenmesini talep eden polis sendikaları, 18 Ocak’a kadar somut adım atılmazsa greve gitmeyi planlıyor. Olimpiyat Oyunları 26 Temmuz – 11 Ağustos tarihlerinde Fransa’nın başkenti Paris’te Sen Nehri’nde düzenlenecek.

Açılış seremonisini 600 bin seyircinin yerinde izlemesi beklenirken, gösteri süresince 30 bin güvenlik görevlisi mesaide olacak.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Antalya Bilet

REKLAM ALANI