DOLAR
32,2160
EURO
34,7566
ALTIN
2.393,48
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
27°C
Antalya
27°C
Açık
Pazartesi Açık
24°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C

CHP Zongduldak Belediye Başkan adayı Tahsin Erdem kimdir?

Antalya Bilet…

CHP Zongduldak Belediye Başkan adayı Tahsin Erdem kimdir?
REKLAM ALANI
11.01.2024 09:41
0
A+
A-

CHP Zongduldak Belediye Başkan adayı Tahsin Erdem kimdir?

CHP, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde aday göstereceği 6’sı büyükşehir 242 seçim çevresinde daha belediye başkan adaylarını belirledi. Adaylardan biri de Tahsin Erdem oldu. Erdem, Zonguldak’tan belediye başkan adayı olarak gösterildi.  Peki, CHP Zongduldak Belediye Başkan adayı Tahsin Erdem kimdir?

CHP Zongduldak Belediye Başkan adayı Tahsin Erdem 1964 yılında Zonguldak’ta doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Zonguldak’ta tamamladıktan sonra Dokuz Eylül Üniversitesi İMYO İktisadi ve İdari Programlar Muhasebe bölümünden mezun oldu. Siyasete Demokratik Sol Parti Merkez İlçe Başkanlığı ile başladı.

Ardından Zonguldak Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Sekreterliğine ve daha sonra başkan yardımcılığına seçildi. Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Belediye Meclis Üyeliği ve Grup Başkanvekilliği görevinde bulundu. 2019 yılında Zonguldak Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanlığına seçildi. 30 yıldır Mali Müşavir olarak çalışan Tahsin Erdem evli ve 2 çocuk babasıdır.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Antalya Bilet

REKLAM ALANI