DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
27°C
Antalya
27°C
Açık
Pazartesi Açık
25°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C

Aile destek ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? Bakan’da destek ödemeleriyle ilgili açıklama

Antalya Bilet…

Aile destek ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? Bakan’da destek ödemeleriyle ilgili açıklama
REKLAM ALANI
12.01.2024 10:09
0
A+
A-

Aile destek ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? Bakan'da destek ödemeleriyle ilgili açıklama

Ocak ayının ilk günlerinde gözler aile destek ödemelerine çevrilmişti. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ocak ayı ödemeleriyle ilgili konuştu. Hane başına verilen Aile Destek Programı ödemeleri, aylık olarak hak sahiplerine ödeniyor. Peki, ocak ayı aile destek ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak?

Aile Destek Programı ödemeleri, aylık olarak hazırlanan ödeme listeleri çerçevesinde merkezi olarak yapılmaktadır. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerinin tarihi hakkında kamuoyunu bilgilendiriyor. Göktaş son olarak ocak ayı ödemeleriyle ilgili konuştu. 

ÖDEME TARİHİNİ BAKAN GÖKTAŞ DUYURDU

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini 11 Ocak itibarıyla hesaplara yatıracaklarını belirterek, ihtiyaç sahibi hanelere bu ay toplam 4 milyar TL ödeme yapacaklarını duyurdu.“Büyüyen ve gelişen ülkemizin refahını vatandaşlarımızla paylaşmaya devam edeceğiz” diyen Bakan Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı’nda bugüne kadar hanelere toplam 64,3 milyar TL destek sağladıklarını bildirdi.

AİLE DESTEK ÖDEMELERİ NASIL SORGULANIR? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hayata geçirilen aile destek ödemeleri her ay vatandaşların hesaplarına yatırılıyor. Vatandaşlar ödemelerin hesaplarına yatırılıp yatırılmadığını e-Devlet üzerinden kolayca sorgulayabiliyor. Antalya Bilet

REKLAM ALANI