DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
24°C
Antalya
24°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Açık
24°C

Taylor Swıft, Avrupa vizesi almanıza yardımcı olabilir

Antalya Bilet…

Taylor Swıft, Avrupa vizesi almanıza yardımcı olabilir
REKLAM ALANI
15.01.2024 13:41
0
A+
A-

Taylor Swıft, Avrupa vizesi almanıza yardımcı olabilir

İtalya’ya gitmek için yaptığı Schengen vizesi başvurusu reddedilen Filipinli kadının vize başvurusu, Taylor Swift konserine katılacağını kanıtladıktan sonra onaylandı.

İtalya ziyareti için vize talebinde bulunan Filipinli kadının, Schengen bölgesinden ayrılmayacağı endişesiyle başvurusu reddedildi.

Daha sonra yaptığı başvuruda Taylor Swift konseri için geri döneceğini söyleyen kadının vize başvurusu onaylandı.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Sosyal medya gönderisinde yaşadıklarını anlatan Taylor Swift hayranı kadın, “İlk denememde geri dönmeyeceğim endişesi yüzünden reddedildiğim Schengen vizesine yeniden başvuru yaptım. Yeni başvuruda, Singapur’da yapılacak olan Taylor Swift konserine bilet aldığımı ve bu yüzden İtalya’da kalmayacağımı söyledim ve biletleri e- postaladım.” dedi.

“KISA SÜREDE ONAY ALDIM” Filipinli kadın başvurduğu yeni vizenin 3 iş günü içinde işleme alındığını belirten bir e-posta aldığını söyledi. 

“21 Aralık’ta başvurduğum vize için 4 Ocak’ta, bir belge imzalamam gerektiği için elçiliği ziyaret etmem istendi, red mektubu olduğunu düşünerek gittim ancak vizenin süresi dolduktan 10 gün sonra büyükelçiliğe rapor vermemi isteyen bir belge vardı.” dedi.

Antalya Bilet

REKLAM ALANI