DOLAR
32,1834
EURO
34,9514
ALTIN
2.507,59
BIST
10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
27°C
Antalya
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
31°C
Cuma Açık
30°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C

İki ilde kar nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi

Antalya Bilet…

İki ilde kar nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi
REKLAM ALANI
16.01.2024 21:39
0
A+
A-

İki ilde kar nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi

Bingöl’ün Karlıova ve Kiğı ilçelerinin tamamında, Yedisu ilçesinde ise taşımalı eğitime olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın ara verildiği açıklandı. Tunceli’nin 5 ilçesinde de okullar yoğun kar yağışı nedeniyle 1 gün tatil edildi.

Bingöl’ün yüksek rakımlı ilçelerinde etkili olan kar yağışı, eğitim öğretime ara verdirdi.

Karlıova ve Kiğı kaymakamlığından yapılan açıklamada, “Yoğun kar yağışı ve fırtına sebebiyle, Karlıova İlçemiz merkez ve köy okullarının tamamı, 17 Ocak Çarşamba günü tatil edilmiştir. Ayrıca hamile ve engelli kamu çalışanları da idari izinli sayılacaklardır” denildi.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Yedisu ilçesinde de etkili olan kar yağışı nedeniyle, taşımalı eğitime ara verildiği belirtildi. Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, “İlçemizde yaşanan aşırı kar yağışı, don ve buzlanmadan dolayı 17 Ocak çarşamba günü taşımalı eğitim kapsamındaki öğrencilere ayrıca Kürdan ve Döşengi okullarında 1 (bir) gün süreyle eğitim öğretime ara verilmiştir” ifadeleri kullanıldı.

TUNCELİ’NİN 5 İLÇESİNDE OKULLARA KAR TATİLİ

Tunceli Valiliğinden yapılan açıklamada, “İlimizde gerçekleşen yoğun kar yağışı nedeniyle Nazimiye, Pülümür, Hozat, Ovacık, Mazgirt ilçelerimizin genelinde Pertek köy okullarımızda eğitim öğretime (17 Ocak 2024 Çarşamba) 1 gün ara verilmiştir. Kamu kurumlarında çalışan hamile ve engelli personellerimiz de söz konusu tarihte idari izinli sayılacaktır” denildi.

Antalya Bilet

REKLAM ALANI