DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
25°C
Antalya
25°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C

Anadolu Efes-Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (THY Avrupa Ligi)

Antalya Bilet…

Anadolu Efes-Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (THY Avrupa Ligi)
REKLAM ALANI
17.01.2024 16:40
0
A+
A-

Anadolu Efes-Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (THY Avrupa Ligi)

Anadolu Efes, THY Avrupa Ligi’nin 22. haftasında sahasında İspanya’nın güçlü ekibi Barcelona ile kozlarını paylaşacak. Euroleague’de geride kalan haftalarda 8 galibiyet 13 mağlubiyet alan Anadolu Efes, Barcelona karşısında kazanarak yeniden çıkış yakalamak istiyor. Peki, Anadolu Efes-Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

THY Avrupa Ligi’nin 22. haftasında temsilcimiz Anadolu Efes taraftarı önünde İspanya ekibi Barcelona ile kritik bir maça çıkacak. Bu sezon oynadığı maçlarda istediği performansı sergileyemeyen Anadolu Efes, Barcelona karşısında kazanarak yeniden moral bulmak istiyor. Peki, Anadolu Efes-Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Anadolu Efes Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi’nin 22. haftasında yarın İspanya ekibi Barcelona ile karşılaşacak.Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak maç saat 20.30’da başlayacak. Mücadele S Sport’tan canlı yayınlanacak.
Anadolu Efes, bu sezon THY Avrupa Ligi’nde oynadığı 21 maçta 8 galibiyet ve 13 mağlubiyet yaşayarak haftaya 15. sırada girdi.Barcelona ise bu sezon 15 galibiyet ve 6 mağlubiyetle 2. sırada yer aldı.
Lacivert-beyazlı takım, Barcelona müsabakasıyla Avrupa kupalarındaki 823. maçını oynayacak.Tarihinde Avrupa’da çıktığı 822 müsabakada 463 galibiyet alan Anadolu Efes, 359 yenilgi yaşadı.Anadolu Efes, 2001-2002 sezonundan bu yana mücadele ettiği THY Avrupa Ligi’nde ise 575. kez sahne alacak. Avrupa basketbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı organizasyonunda çıktığı 574 mücadelenin 306’sını kazanan lacivert-beyazlılar, 268’sinden ise mağlubiyetle ayrıldı.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI