DOLAR
32,2573
EURO
34,7560
ALTIN
2.407,10
BIST
10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
25°C
Antalya
25°C
Açık
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Hafif Yağmurlu
21°C

Yıllar önce oğluyla birlikte kaybolmuştu: Zekiye Merve Yıldırım bulundu mu?

Antalya Bilet…

Yıllar önce oğluyla birlikte kaybolmuştu: Zekiye Merve Yıldırım bulundu mu?
REKLAM ALANI
17.01.2024 13:16
0
A+
A-

Yıllar önce oğluyla birlikte kaybolmuştu: Zekiye Merve Yıldırım bulundu mu?

Çevresinde “Merve” ismiyle bilinen Zekiye Yıldırım, yıllar önce oğluyla birlikte ortadan kayboldu. Zekiye Yıldırım’ın kız kardeşi Ayşe ablasının bulunması için Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi.

İzmir’in Buca ilçesinden oğlu Eymen ile birlikte sırra kadem basan Zekiye Yıldırım’dan hiçbir iz bulunamadı. Zekiye Yıldırım’ın kız kardeşi Ayşe’nin iddiasına göre oldukça zorlu bir evlilik hayatı geçiren Zekiye, Ali isimli bir kişiyle evlendikten sonra ailesiyle ilişkisini kesti.Zekiye ve Ayşe’nin arasını bozduğu iddia edilen eski eş Ali’nin, Zekiye’nin ailesine “Kızınız kötü yola düştü” sözlerini kullandığı öne sürüldü.

Canlı yayınına bağlanan Zekiye Yıldırım’ın arkadaşı ise “Zekiye kuaför değildi. Masaj salonunda çalışıyordu. Orası da masaj salonu adı altında fuhuş yapılan bir yerdi. Mühürlenmişti. O mühür kırılarak tekrar kullanılıyordu. Ali, Zekiye’yi kimseyle görüştürmüyordu” sözlerini kullandı.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Zekiye’yi Merve olarak tanıdığını dile getiren arkadaşı, “Zekiye’yi ben Merve olarak tanıyordum. Yasa dışı işler yapılan bir ortamda tanıştık. Ali’nin masaj salonu vardı ve orada fuhuş yaptırıyordu. Merve hamile kaldı. Ali çocuğu alıp Merve’yi atmak istiyordu” dedi.

Ali’nin çalışanı olduğunu iddia eden bir tanık ise “Zekiye’yi ‘Merve’ olarak biliyoruz. Kötü bir maddeye düştüğünü, hatta öldüğünü duyduk. Maddenin etkisiyle öldüğü ya da intihar ettiği söyleniyor. Bir buçuk sene önce duyduk bunu” ifadelerini kullandı.

Antalya Bilet

REKLAM ALANI