DOLAR
32,2417
EURO
34,7767
ALTIN
2.410,98
BIST
10.276,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
24°C
Antalya
24°C
Açık
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Hafif Yağmurlu
21°C

Diyarbakır’da evde yangın: 1 ölü

Antalya Bilet…

Diyarbakır’da evde yangın: 1 ölü
REKLAM ALANI
20.01.2024 10:48
0
A+
A-

Diyarbakır'da evde yangın: 1 ölü

Diyarbakır’da bir evde elektrikli ısıtıcının devrilmesi sonucu çıkan yangında Hasan Altan (80) hayatını kaybetti, oğlu Rıfat Altan (58) da dumandan etkilendi.

Diyarbakır Bağlar ilçesi Muradiye Mahallesi’ndeki bir apartmanın 6’ncı katında oturan Hasan Altan’ın dairesinde sabah saatlerinde açık bırakılan elektrikli ısıtıcının devrilmesi sonucu yangın çıktı.

Daireden dumanların yükseldiğini görenlerin ihbarıyla adrese itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Bu sırada içeride olan Hasan Altan’ı oğlu Rıfat Altan kurtarmak için içeri girdi.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Ancak Rıfat Altan dumandan etkilendi. Yangın, ekiplerin müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alınarak söndürülürken, engelli ve yatalak olduğu belirtilen Hasan Altan’ın yanarak hayatını kaybettiği belirlendi. Hasan Altan’ın cenazesi otopsi için Diyarbakır Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Dumandan etkilenen Rıfat Altan ise ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

Antalya Bilet

REKLAM ALANI