DOLAR
32,2904
EURO
34,7413
ALTIN
2.396,24
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
25°C
Antalya
25°C
Açık
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C

Taksiye ödediği ücret fazla gelince taksi şoförü oldu

Antalya Bilet…

Taksiye ödediği ücret fazla gelince taksi şoförü oldu
REKLAM ALANI
21.01.2024 10:28
0
A+
A-

Taksiye ödediği ücret fazla gelince taksi şoförü oldu

İstanbul’da 24 yaşındaki Nazlı Bülbül, ödediği taksi ücretlerinin fazla olmasından şikayet ederek çıktığı serüvende taksi şoförü oldu. Arnavutköy’de direksiyon başına geçen kadın, 8 aydır bu mesleği yapıyor.

İstanbul Arnavutköy’de yaşayan Nazlı Bülbül (24), yaptığı yolculuklarda harcadığı fazla ücretler nedeniyle taksi şoförü oldu.
Bülbül, birkaç ay ücretsiz bir şekilde taksi durağında çalışarak işi öğrendi.
Nazlı Bülbül, ”Daha önce özel sektörde çalışıyordum, işe gidiş gelişlerde çoğunlukla taksi kullanıyordum. Taksiye ödediğim para fazla gelmeye başladı. Sadece taksi parasına çalıştığımı, Arnavutköy’de ise kadın taksici olmadığını fark ettim. Bu açığı kapatacağımı düşünerek bu sektöre girdim.” dedi.
Nazlı Bülbül başta, kadın olduğu için meslekte zorluklarla karşılaşsa da şimdilerde herkesin desteğini aldığını belirterek şöyle konuştu:
”Yaklaşık 8 ay kimse bana araba vermedi. Kadın olduğum için yapamayacağımı düşünenler çok var ama tabii bunlar beni yıldırmıyor. Özellikle de burada halk çok takdir ediyor beni.”

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI