DOLAR
32,3505
EURO
34,7964
ALTIN
2.395,41
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
29°C
Antalya
29°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
26°C

Yasmin Erbil sert çıktı: Mehmet Ali Erbil bana babalık yapmadı!

Antalya Bilet…

Yasmin Erbil sert çıktı: Mehmet Ali Erbil bana babalık yapmadı!
REKLAM ALANI
21.01.2024 11:43
0
A+
A-

Yasmin Erbil sert çıktı: Mehmet Ali Erbil bana babalık yapmadı!

Kendisinden daha küçük kadınlarla yaşadığı aşklar ve yaptığı açıklamalarla magazin gündeminden düşmeyen Mehmet Ali Erbil, kızının da eleştiri odağı oldu. Yaşadığı aşklardan rahatsız olduğunu itiraf eden Yasmin Erbil, “Bana babalık yapmadı.” diyerek de Mehmet Ali Erbil’e sert çıktı.

Mehmet Ali Erbil’in küçük kızı Yasmin Erbil babasının özel hayatına yönelik açıklamalarda bulundu.
“Bana babalık yaptığını düşünmüyorum, yaram var ve asla kapanmayacak.” diyen Yasmin Erbil, babasının kendisinden küçük kadınlarla aşk yaşamasından rahatsız olduğunu itiraf etti.
Oya Çınar’ın Oyalamacalar programına konuk olan Erbil’e “Mehmet Ali Erbil ile ilgili tonla fikir var… Özel hayatında büyümeyi reddeden şımarık çocuk hali gülüp geçtiğin bir şey mi yoksa imtihanı devam ediyor mu?” sorusunu sordu.
“Devam ediyor” diyen Erbil, “Çok fazla babalık gördüğümü düşünmüyorum. Nasıl babamın annesinden yarası varsa benim de babamdan yaram var. Bu yara hiçbir zaman kapanmayacak. (…) Çok fazla kadınların olması, etrafında genç kızlar olması halen beni yaralıyor aşabildiğimi söyleyemem.” diyerek babası hakkında itirafta bulundu.
Yasmin Erbil “Bazen benden bile küçük olduğunu duyduğum olunca rahatsız ediyor bilmiyorum, insan rahatsız oluyor, artık 27 oldum 25 yaşında bir kız duyunca rahatsız olduğum oluyor” dedi.
Yasmin Erbil ayrıca “Babam gibi insanlardan hoşlanmam, uzak dururum” ifadelerini de kullandı.
66 yaşındaki ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil son olarak kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan’la yaşadığı aşkla gündeme gelmişti. Gülseren Ceylan’a doğum gününde evlilik teklifi eden Erbil, ayrılıklarını “Ailesi reddetti kızcağızı, severek ayrılmak zorunda kaldık.” sözleriyle açıklamıştı. 26 yaşındaki Ceylan ise “Kopmamız zor oldu, gerçek bir aşk vardı” demişti.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI