DOLAR
32,2553
EURO
34,6209
ALTIN
2.413,13
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
26°C
Antalya
26°C
Açık
Perşembe Parçalı Bulutlu
29°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Açık
26°C

Beşiktaş’ta transfer alarmı: Gözler Fernando Santos’ta

Antalya Bilet…

Beşiktaş’ta transfer alarmı: Gözler Fernando Santos’ta
REKLAM ALANI
22.01.2024 09:21
0
A+
A-

Beşiktaş'ta transfer alarmı: Gözler Fernando Santos'ta

Beşiktaş’ta Pendikspor mağlubiyeti sonrası ara transfer döneminde takviye için düğmeye basıldı. Siyah-beyazlılarda stoper takviyesinin öncelikli olduğu belirtilirken, teknik direktör Fernando Santos’a PSG ve Chelsea’den de oyuncuların bulunduğu bir transfer listesi verileceği ve hocanın kararına göre hareket edileceği kaydedildi.

Trendyol Süper Lig’in 21. haftasında Pendikspor’a 4-0 mağlup olan Beşiktaş’ta ara transfer için alarm verildi.

Hürriyet’in haberine göre, Beşiktaş Futbol Takımı Genel Koordinatörü Samet Aybaba’nın bugün Fernando Santos ile yapacağı toplantının ardından transferde izlenecek rotayı belirleyeceği öne sürüldü.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Newcastle United’dan Lascelles’in yanı sıra PSG ve Chelsea’den bazı stoperleri transfer listesine alan yöneticiler, teknik direktör Santos’un toplantıda yapacağı tercihe göre hareket edecek.

PSG ve Chelsea’de forma şansı bulamayan stoper adaylarının isimlerinin Santos’a bildirildiği ve son kararını bugün vereceği kaydedildi.

HASAN ARAT DEVREYE GİRECEK

Beşiktaş başkanlık seçimlerinde PSG ve Chelsea yöneticileriyle yakınlığıyla bilinen başkan Hasan Arat’ın Santos’un onay vermesiyle birlikte transferlerde devreye gireceği de iddia edildi.

Antalya Bilet

REKLAM ALANI